Jalat

Piupau jalkoja tänään. Kohtuu raskaasti mentiin ja samalla katoin ja avitin kaveria treenaamaan pelastusopiston kuntotesteihin. Nyt on pari kovaa treenipäivää takana ja huomenna otan lepiä. Jalkakyykyssä kokeilin ottaa treenin lopuksi tiukkoja ykkösiä stoppien kanssa. Sinäänsä kyse ei ollut mistään varsinaisista maksimeista koska tossa oli kaikenlaista pikkupuuhaa ennen kyykkyä. Kuhan nyt kokeilin miltä se vähän raskaampi rauta painaa niskassa. Elikkä hitaasti pohjiin ATG ja siellä pari sekunttia istuskelua ja napakasti ylös. Lopputoistossa 180 kilossa hyyty puoleen väliin ja jäi failureen pohjin. Aika monesti tulee otettua hackissa tai kyykyssä noita toistoja stopeilla sarjojen aikana. En tiedä miksi, mutta se jostain syystä tuntuu hyvältä. Tuntuu menevän paremmin lihaksille.

Kovan jumpan jälkeen palkkarit kaupan kautta huiviin ja ravintolaan nassuttamaan hampurilaista aamupalaksi. Katellaan kuinka paskana ollaan huomenna tästä tänpäiväsestä. Ainakin eilisestä on koko yläkroppa mukavan hajalla kivuista päätellen. Näin se homma etenee.

Jalat

Reidenojennukset: 5×12 50-120kg
Jalkaprässi: 7×10 155-395kg +pt
Hack-kyykky: 6×6 90-190kg
Jalkakyykky: 5×6 60-140kg 3×1 150-170kg 0x180 F

Sjmv kp: 2 rpsarjaa 15-20 40kg
Reidenkoukistukset istuen: 2 rpsarjaa 15-20 80kg

Lisää motiveissöniä: Evan “Ox” Centopani: Journey to the 2012 Arnold, Pt. 7

Vastaa