Maaseutujumppaa Myllykoskella

Oon pitäny ny reilusti enemmän lepoa! Fiilisten mukaan mennään, että jaksaa painaa. Kaikenlaisia erilaisia herkkuja mitä kotona ei tuu syötyä on vedetty oikein urakalla naamariin. Saunassa saunottu ja kunnon köllimistä ja relaxoitumista reilujen unien kanssa. Torstaina ja perjantai meni niin koomaisissa fiiliksissä ettei sillon kannattanu mitään yrittää.

Lauantaina kuritettiin Jesmen kanssa jalkoja perusmeiningillä hc gymillä. Paikkana toimi Myllykoskis Hoods Auvorannan voimailusali. Oli ilmeisesti joku kunnan tukema vanha navettatalo. Tai siltä se ainakin näytti. Lämmityksetkin pelas. Siellä jossain se oli peltojen keskellä. Asia tunnelma! Vanhaa ruosteista rautaa riitti ja hommassa oli tekemisen meininkiä. Jos pitäis valita fitnessketjun salin tai tuon välillä niin kyllä mä ennemmin tuolla takoisin malmia kuin ensimmäisessä. Ympäristo on mukavan rauhallinen eikä ympärillä ole turhaa sählinkiä. Pystyy keskittymään olennaiseen ilman häiriötekijöitä.

Failuressa tuli hinkattua kerran jos toisenkin ja jalat on pari päivää ollu sen verran paskana, ettei pääkoppakaan jaksa reuhtoa salin suuntaan. Painoista ei sen suurempia muistikuvia. Fiiliksen mukaan mentiin. Katellaan josko huomenaamusta innostuis jotain pientä puuhastelemaan.

Jalat

Reidenojennus 2 jalkaa: 6×20-15
Jalkaprässi kapea: 6×20-15 +2 tsarjaa 15-20 +pt
Etukyykky: 6×15-4 40-90kg +F
Reidenojennus 1 jalka: 5×15-12

Sjmv tk: 6×15-8 50-100kg
Reidenkoukistukset maaten 2 jalkaa: 4×15 +1 tsarjaa 15-20 +pt

Vastaa