Rintapumppua lissää

Pelkkiä 12 toiston sarjoja rinnalle pumpaten. Ai että teki mukavan kipiää ja joka paikka nauku poltteista. Ääripuhtaat tekniikat stopeilla, pausseilla ja pidoilla tuntuu joka kerta yhtä mehevältä! Loppupäivästä kaveria treenauttamaan salille.

Tossa tuubivideolla katoin ku joku voiman ostaja veteli pushdownia kuminauhalla. Aika jännän tuntunen se oli tehdä paksulla kuminauhalla. Jännitys kasvaa jyrkästi ääriasentoon mentäessä ja kevenee toisessa ääripäässä. Samalla vastusta voi keventää tietoisesti sarjan edetessä siirtämällä kehoa ylemmäs suhteessa kuminauhaan, jotta toistoja voi tehdä vielä kevennetysti hyytymisen jälkeen. Vastaavasti jos kuminauha on oikeasti jykevä ja aloituskohta on valittu väärin niin toistoja ei saa yhtään ja hommasta tulee liian raskasta. Pitääkin jatkossa ottaa näitä “voimanoston” apuliikkeitä messiin muitakin jos sattuu tulemaan hyviä vastaan.

Band Pushdowns – Tricep Exercises

Nyt on koko yläkroppa raiskattu ja lihaskipuja täynnä, joten huomenna kiusataan vuorostaan jalkoja. Jossain välissä tekis mieli kokeilla noita sumomaastavetoja takareisille ja perseelle. Josko niihin sais vähän lisää muskelia ja jerkkua. Pallopyllyä pyöreämmäksi! 😀 Esimerkkikuva:

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Pecdeck: 4×12 35-60kg
Vinopenkki smith loiva: 4×12 40-70kg
Vinopenkki vv-kone: 4×12 40-110kg
Tasapenkki kp:5×12-11 26,5-40kg
Tasapenkki smith solttu pinnoista: 4×12 50-80kg

Dippi istuen koneessa: 4×15-6
Ranskis nt z-tk scott: 4×15-8 30kg
Pushdown nahkaremmillä: 4×20-10
Pushdown kuminauhalla: 6×15-7

Viparit sivuille koneessa: 2 rpsarjaa 35-30 10kg
Viparit taakse koneessa: 2 rpsarjaa 20-25 5kg
Viparit heiluri levypainolla: 4×15-8 5kg


Safkat:
1. Kalkkunaa, riisiä, vihanneksia, raejuustoa
2. Kalkkunaa, riisiä, vihanneksia, raejuustoa
3. Kalkkunaa, riisiä, vihanneksia, raejuustoa
4. Kalkkunaa, riisiä, vihanneksia, raejuustoa
5. Kalkkunaa, riisiä, vihanneksia, raejuustoa
6. Maitorahkaa, kalaöljyä, kananmunia

Simple Man – Lynyrd Skynyrd

Vastaa