Selkä plus rimpulat

Selkää vähän raskaammin. Tais lähemmäs 3h mennä. Heti aamusta vitutti. Vähän se helpotti reeneissä, mutta kyllä se fiilis sieltä palas jumpan jälkeen. Hyvä, että pystyy kanavoimaan ja käyttämään turhautumista, negaatiota ja jopa vihaa voimavaroina kääntäen ne edes johonkin hyvään ja samalla kovempaan kehitykseen. Enemmän mä niitä oon fiilistelly tässä vuosien varrella kuin ammentanu voimia sateenkaaren värisestä fitnesspositiivisuudesta. Se on välil hyvä ottaa elämältä kunnolla turpaan niin ei pääse liikaa ylpistymään.

Mäk Gälis – Älä koske mun bisneksiin Ft. DJ Susinaama (VIDEO)

On muuten pirun hyvä viritellä toi scottipenkki väärinpäin, kuin miten jengi siinä yleensä tekee. Yleensähän se on siinä 45-asteen kulmassa tai vieläkin loivemmassa, jotta siinä voi vääntää vieläkin kovempia rautoja. Toisaalta mitä loivemmaksi kulma menee sitä helpommaksi rautojen kääntäminen menee. Kannattaa siis joskus kokeilla tehdä se täysin jyrkässä kulmassa laittamalla kädet pystyjyrkälle puolelle ja siitä kääntäen tangolla. Jännitys pysyy ilman mitään erikseen korostusjännittelyitä koko aika hauiksilla eikä liikkeeseen synny kuolleita kulmia tai sen suurempia väheneviä voimakäyriä joissa jännitys häviäisi syystä, että paino on jo pystysuorassa suhteessa maahan ja käsiin.

Kroppa on vastannu pienen jumitusvaiheen jälkeen näihin treeneihin. Pyöräily on vedetty nolliin, jotta ei oo koko aika liian rankilla aerobisten suhteen. Vastaavasti puntilla homma on kulkenu entistä paremmin, joka olikin ihan oletettua. Kun voimavaroja leikataan toisesta päästä ja suunnataan toiseen päähän niin onhan se jaksaminen ihan erilaista. Paino on noussut, mutta vyötäröstä on samalla tippunu senttejä. Suunta on siis edelleen oikea. Nyt 26 senttiä silpastu veks. Välillä on vedetty raflassa safkaa ja kebabbia sun muuta naamariin, joten ei täs nyt niin tiukkapiposena oo oltu pelkästään kanan ja riisin parissa. Housut heiluu tuulessa ja sitä rataa. Loppupäivä pelkkää syömistä. Eilinen ilta meni mm. baarista baariin pyöriessä selvinpäin poikien kanssa. Paljon tuli tuttuja vastaan ja läppää heitettyä.

Selkä ja hauikset

Maastaveto: 8×6-1 60-200kg
Kulmasoutu tk kapea mo: 5×6 60-140kg
T-kulmasoutu H-kahvalla: 5-6×8 60-120kg
Kulmasoutu yk vp: 4×10 28,5-40kg
Ylätalja leveä mo nt: 6×10-6 40-90kg
Ylätalja kapea V-kahva: 4×12-6 60-90kg
Vp soutu ylhäältä yk: 4-5×10-6 20-45kg
Olankohautukset tk: 5×10 60-220kg
Ylätalja kapea vo suora tk: 6×10-6 50-100kg

Hauiskääntö yk kesk. kp: 5×10 8-16,5kg +pt
Hauiskääntö z-tk seisten:  4×10 20-45kg
Hauiskääntö scott jyrkkä z-tk: 4-5×10 20-35kg
Hauiskääntö hammer kp vt: 5-6×10 11-20kg

+kävelyt

Kannattaa tsekata semmonen treenipätkä kuin Ben Pakulskin MI40. Jumalattomasti tietoa kehon treenauksesta ja lihasten toiminnasta luentojen muodossa treenien ohessa.

Vastaa