Selkä

Ja sama liikkeiden karsiminen jatkuu. Tällä kertaa vain 4 liikettä selälle ja tiukkaa vääntöä 40 minsaa kovilla sykkeillä. Hikeä pukkas tuolla tahdilla ihan eläimellistä tahtia. Duunipaikan salilla suurimmat kässärit on 30 kiloset ja niillä soutujen teko on joskus vähän liian mind-musclea.

Tähän ongelmaan oon keksiny vanhan tutun kikan elikkä tekee t-kulmista tangolla yhdellä kädellä johonkin nurkkaan tuettuna ja hivuttaa siihen vinopenkin alle polvien ja käden tueksi. Siitä saa pirun raskaan soutuliikkeen eikä lopu painotkaan kesken ellei jaksa soutaa yhdellä kädellä 180 kilolla.

Selkä

Kulmasoutu tk kapea mo: 8×8 50-120kg
T-kulmasoutu penkillä yk: 7×10-6 20-60kg
Leuanvedot negativiisina: 3×6 op
Ylätalja suora tk kapea vo: 6×10-6 50-100kg

+kävelyt

Kana sano kotkot. Pärjää pari päivää. 😀

Lopuks vähän fiilistelymusaa:

I Forgot To Be Your Lover Sound Track) The Man With The Iron Fist

Vastaa