Paluu arkeen

3 päivää otin iisii ja olin kokonaan poissa punttikuvioista. Pelkkää makaamista, syömistä ja nukkumista. Teki terapiaa päälle. Jokaisena päivänä tuli saunottua nahka ihan punaiseksi. Voi sitä euforian määrää, kun ensin ottaa kuumat löylyt ja sen jälkeen vilvottelee tovin ja alkaa laskemaan haaleaa vettä niskaan ja viilentää sen veden pikkuhiljaa jääkylmäksi. Kylmän jälkeen hetken ottaa rauhassa istuksien ja menee sitten saunaan nostamaan lämpöä hitaasti ylöspäin. Ihan mahdottoman hyviä fiiliksiä pukkaa niskaan! Tuli saunan lauteilla mieleen, kun pikkupoikina oltiin veljen kanssa omassa rantasaunassa saunomassa. Käytiin saunan jälkeen uimassa viileässä vedessä ja kun heti meni uinnin jälkeen kylmissään takasin lauteille istumaan, niin se nouseva lämmöntuntu oli jotain ihmeellistä.

En tiedä mitä hormoneja se laukasee päässä, mutta aika sävärit siitä saa. Se on tosi pieni fiilis, mutta saa palaamaan saunan pariin yhä uudelleen. Hanasta tuppaa saamaan vielä monesti kylmempää vettä mitä lammesta. Ja jos ei avantoa lasketa. Jotenkin ei millään malta jo odottaa ens kesää ja niitä kelejä ja aurinkolaskufiilistelyjä! Pitkin poikin kun kesällä painaa rantamaisemia hyvissä keleissä niin siinä on meininki katossa. 😀


Paljon sukulaisia näin ja mummolassakin tuli käytyä nassuttamassa mummon herkkupöperöitä nam! Kunnon maalaisruokaherkkua! (kuva ei liity mummolaan)Nyt kun on 4 päivää täydennelty suola-,sokeri,-kolesteroli,-alkoholi,-ja rasvatasapainoa, niin on aika palata taas tasasen harmaaseen peruspuurtamiseen.

Sukulaishaudatkin on käyty läpi ja kynttilät sytytetty muistoksi. Samoin kirkossa tuli piipahdettua ihmettelemässä joulukonserttia. En sen suuremmin ole mikään ääriuskovainen, mutta jos homman pitää noissa yleisissä hää-, hautajais, rippi-, ja kastotilaisuuksissa niin homma menee mukavan jouhevasti ja kivuttomasti.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Pecdeck: 5×12 30-70kg +pt
Vinopenkki smith: 6×12-8 50-100kg +pt
Vinopenkki kp: 5×12-10 26,5-40kg
Vinopenkki vv-kone: 4×12-5 70-120kg

Pushdown z-tk: 4×28-7
Pushdown reverse z-tk: 2 rpsarjaa 15-20
Pushdown köydellä: 2 tsarjaa 15-20
Pushdown kuminauhalla: 2 rpsarjaa 15-20

Viparit sivuille koneessa: 3 rpsarjaa 40-15
Viparit taakse koneessa: 3 rpsarjaa 25-12

Yölintu – Haavoittumaton

Vastaa