Rintapaukutusta

Kipeille lihoille pumppijumppaa! Joka paikka oli mukavan tulessa! Pienet painot ja äärimmäinen kontrolli. Paljon tuli tehtyä liikkeitä, mutta ei siinä mitään uutta ole. Same old shit. Just a different day. Ei musta oo varmaan ikinä tekemään yhtä kahta liikettä per lihasryhmä. Tuntuu, että tää homma toimii paremmin. 😀 Niin se koira palaa aina vanhojen temppujen pariin vaikka välillä jotain muuta yrittääkin.

On muuten pirun hyvä liike toi smithtasapenkki samalla tyylillä tehtynä ku Jay pumppaa tässä pätkässä 6:50 kohdalla: http://www.youtube.com/watch?v=dKGh7vizfFc#t=414 . Ei voi edes puhua samana päivänä tavallisen tasapenkin kanssa. Sen verran hurjempi paine tulee rintafileisiin. En oo koskaan ollu mikä tasapenkin suurin fani, koska homma tuntuu enemmän olkapäissä ja ojentajissa kuin rintalihaksissa.

Tää voimailu/bodaus on siitä hieno laji, että tulokset on suoraan verrannollisia siihen kuinka paljon panostaa asioihin ja kuinka oikein asiat tekee. Kaverin kehitys ei omaan vaikuta. Kateellisuuttakin varmasti ilmenee, mutta työllä ne tulokset on jokatapauksessa saavutettu.  Jos ei oteta huomioon  voiman pimeää puolta, joka edistää ja helpottaa asioita aikalailla.

Illalla kattomaan Walter Mittyn ihmeellistä elämää leffateatteriin. Katotaa onko siitä mihinkää. 😀 Aika elämänmyönteistä meininkiä vissiin on.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Pecdeck: 5×15-12 30-50kg
Vinopenkkiflyesit r-taljassa: 5×15-12 20-40kg +pt
Vinopenkki kp: 4×12-10 28,5-40kg +pt
Vinopenkki smith: 4×15-12 40-90kg +pinnoista stopeilla
Tasapenkki smith solttu: 5×12-5 40-90kg

Pushdown köydellä: 2 tsarjaa 35-30
Reverse pushdown z-tk: 2 tsarjaa 20-25
Dippi istuen koneessa: 7×15-6
Ranskis nt yk kp: 2 rpsarjaa 20-25 11-12,5kg
Pushdown kuminauhalla: 4×15-8

Viparit sivuille koneessa: 3 rpsarjaa 35-20
Viparit taakse kp: 3 rsparjaa 15-20 6kg

Skrillex – Breathe (Krewella Vocal Edit)

Vastaa