Tuplasetit

Tänään ohjelmassa oli luvassa pari treeniä samalla idealla kuin parin kertana ennenkin. Aamusta vetelin kovia vetoja selälle kaikenlaisten soutujen muodossa vähän höllemmin isommilla painoilla ja myöhemmin päivällä ideana oli tarkoitus vaan pumpata lihaksiin verta pitkillä sarjoilla ja eristävillä liikkeillä hirmuisella kontrollilla pienillä hiluilla ikäänkuin “palauttavasti”. Samalla huitelin hauiksia siihen kylkeen. En muista mistä videosta tämä systeemi oli apinoitu, mutta joka kerta lihat on ollu ku halolla lyödyt. En aio tehdä näin koko aika, mutta pieni vaihtelu tekee terää. Tais Wileniuskin jossain videossa puuhata samalla metodilla (kai?).

Samalla kattelin, valvoin ja tsemppasin ku kaveri veteli kuntotestejä kohti parempia tuloksia. Pakko antaa respektiä siitä, että kun näin selvästi, että tietyt toistomäärät olivat kevyitä ja alettiin tähtäämään vielä kovempiin lukemiin niin kaveri teki mukisematta ilmoitettuja lukemia vaikka kuinka teki kuolemaa. Ei yhtään valituksen sanaa. Eikä muutenkaan ole valittanut kertakaan mistään. Johtuu varmaan siitä, että halu päästä testeistä läpi on paljon suurempi eikä minkään valituksen arvoista. Treenien välissä ja niiden jälkeen otin reilusti ravintoa koneeseen eri ravintoloissa ja safkan jälkeen unta palloon. Näillä mennään. Täähän menee kohta päivätyöstä. 😀

Selkä 1

Maastaveto: 8×5-1 60-200kg 0x210kg
Kulmasoutu mo: 5×6 60-140kg
T-kulmasoutu H-kahvalla: 6×6 60-130kg
Alatalja suora tk kapea mo: 5×6 60-140kg
Ylätalja suora tk vo: 4×6 60-120kg
Ylätalja kapea H-kahvalla: 4×6 60-110kg

Selkä 2 ja hauikset

Rintatuettu kulmasoutu: 5×20-15
Vipuvarsisoutu yk: 5×20-15
Vipuvarsisoutu ylhtäältä yk: 5×20-15
Ylätalja leveä mo nt suora tk: 5×20-15
Pullover nahkaremmillä: 4×20-15

Hauiskääntö scott taljassa suora tk: 4×30-15
Hauiskääntö yk kesk.: 4×20-15
Hauiskääntö hammer kp ya: 4×20-15
Hauiskääntö mo suora tk taljassa: 4×20-15
Hauiskääntö kuminauhalla: 4×25-7

+kävelyt

Ultimate Test of Toughness

Vastaa