Varttia vaille kuuden jalat

Soitin eilen illalla veljelle ja kysyin, että miten olis jos vedettäis tiukka aamutreeni jo ennen kello kuutta ja hetihän tuo lähti messiin. Todella harva lähtis vapaaehtoisesti setittämään kinttuja nuin aikasin oli sitten töissä tai ei. Perussettiä vedeltiin jaloille. Tehtiin täsmälleen samat liikkeet ja toistot, mutta painot oli vaan erilaiset. Paljon tuli toistoja kuoletuksilla ja stopeilla. Otettiin vähän pitempää sarjaa. Jalkaprässiin laitettiin semmonen puukapula stoppariksi ja merkiksi siitä, että liikkeestä tulee sekä syvä että myös kaikki liike-energia kuoletetaan palikkaa vasten ja pusketaan täysin nollista. Vähän se oloja haki kummallakin aamutuimaan, mutta semmosta se on. Mitä vaan kehityksen eteen. Ain’t nutin’ but a peanut.

Kolme kokoa pienemmän farkutkin tarttu kaupasta mukaan. Enempää en uskaltanu ostaa alennuksessa olevia housuja, josko sitä sitten kesällä on ihan rimppakinttu-kondiksessa ja sitten nuokin housut heiluu tuulessa. 😀

Pankissa 85-vuotias mies istui vastapäätä asiakasodotustilassa ja alkoi puhua henkilökohtaisesti elämästään pienen smalltalkin jälkeen. Kolme syöpää joista kaksi jo voitettu, vatsassa kiertää virtsateissä 6 letkua, koska tauti on jauhanu elimistössä, leikkauksia on tehty ja munuaiset ei toimi enää kunnolla. 48 vuotta oli avioliitossa, vaimon kanssa ei lapset onnistunut, koska vaimo steriloitiin sota-aikana salaa. Vaimo halvaantu lopulta 32 avioliittovuoden jälkeen ja sairastui muutamaan syöpään ja kuoli pois. Miehelle annettiin vuonna 2012 elinaikaennuste, joka lupas vain muutaman kuukauden aikaa. Tässä sitä silti vielä mennään. On se ihmiselämä hurjaa touhua. Lopulta päivääkään ei katunut, että valitsi oikean naisen.

Jalat

Reidenojennukset: 6×15-12 50-100kg
Jalkaprässi leveä: 5×15-12 155-275kg +s k
Hack-kyykky: 4×15-12 70-130kg +s k

Reidenkoukistukset istuen: 4×20-15 50-100kg +s
Sjmv kp: 4×15-12 28,5-40kg

Pohkeet seisten: 4×15-12 40-70kg
Pohkeet istuen: 4×15-12 40-70kg

+kävelyt ja pyöräilyt


Safkat:
1. Pihviä, puuroa, heraa, maitoa
2. Pihviä, puuroa, maitorahkaa, maitoa
3. Pihviä, puuroa, maitorahkaa, maitoa
4. Pihviä, puuroa, maitorahkaa, maitoa
5. Jauhelihakastiketta, riisiä, kasviksia, raejuustoa
6. Jauhelihakastiketta, riisiä, kasviksia, raejuustoa
7. Heraa, kalaöljyä

Motiveissönlegworkautsia:

Brandon Beckrich & Ben Pakulski Leg Workout

Vastaa