Lepitime ja uusvuos

Otin kolme päivää hermolepiä. Toi edellinen saliputki verotti voimia sen verran rankasti ettei kiinnostanu mennä ollenkaan salille. Uutta vuottakin tuli juhlittua mukavasti ja aika meni kuin siivillä. Hyviä hetkiä hyvässä seurassa! 😉

Eilen pidin oikein kunnon herkkupäivän ja vetelin hamppareita, pizzoja, limsoja ja kaikkea muuta samanlaista safkaa koneistoon. Nyt kun on ollu pari päivää hunningolla ja kuutamolla on hyvä alkaa paukuttaa perusjunttaa eteenpäin. 😀

Musta tuntuu myös vähän siltä, että mitä enemmän näitä treenivuosia tulee taakse, niin pakko on tehdä jotain muutakin kuin vaan syödä, treenata ja maata. Elämä on kuitenkin mahdollisuuksia täynnä, joten olishan se ihan hyvien tapahtumien hukkaanheittämistä, jos kulkis vaan aina laput silmillä eristäen itsensä totaalisen asketismin keskelle. Sitäkin on monta vuotta tullu kokeiltua ja se kieltämättä toimii hyvin näissä punttihommissa, mutta haittapuolena on se, että moni muu ulkopuolinen asia jää käymättä läpi. Sali ei kuitenkaan minnekään ikinä karkaa ja siellä voi vaikka joka kerta treenata ittensä tajunnan menettämisen rajamaille.

Tekee päälle niin hyvää välillä ajatella jollain muulla tavalla kuin niin, että safkat siihen ja siihen aikaan, treenit siihen aikaan ja ruuan sisältö on nyt tämmönen ja tämmönen. En voi tehdä sitä tai ja en voi tehdä tätä. Välillä ky syö ja nukkuu ihan miten sattuu, mihin aikaan tahansa ja on poissa muutenkin normaalista rytmistä, niin sitä jaksaa kummasti painaa uudella tarmolla ja palata vanhoihin kuvioihin kun on välillä tehnyt jotain muuta. Halu takaisin vanhoihin kaavoihin on suuri ja heti kun vanhat kaavat alkavat kyllästyttämään niin voi vaihtaa ns. “vapaalle”. Siinä on semmosta sopivaa vaihtelua ilmassa koko ajan. Tää homma kun on kuitenkin samojen asioiden toistamista päivästä ja vuodesta toiseen.

Hyvää tekstiä: Lakkaa pärjäämästä – ja ala elää

Laitoin Versa Grippsit ostoon. Saa nähdä kuinka ne toimii erilaisissa vedoissa ja hauiskäännöissä:

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Pecdec: 4×12 40-70kg
Vinopenkkiflyesit r-taljassa: 4×12 20-35kg
Vinopenkki kp loiva: 4×12 28,5-40kg
Vinopenkki smith jyrkkä: 4×12 40-100kg +pt
Tasapenkki smith: 4×12 40-100kg +pt

Pushdown köydellä: 4×25-8
Ranskis nt z-tk scott: 4×15-8 30kg
Pushdown kuminauhalla: 5×15-6

Viparit sivuille kp superina: 3 rpsarjaa 15-20 5kg
Viparit taakse kp kanssa: 3 rpsarjaa 15-20 kg
Viparit sivuille koneessa: 3 rpsarjaa 20-25

Elokuvasta Leijonasydän: Jenni Vartiainen – Sivullinen (Official video)

Comments

  • hauiskääntöjen ja viparien lisäksi versa grippsejä voi käyttää myös jos haluaa tehdä penkkiä itsemurhaotteella.. tuo yllättävän paljon lisää turvallisuuden tunnetta. kerran oon vaan kokeillut mut vois käyttää useamminkin.

    karstakeuhko01/02/2014
  • Mä katoin, että Dexter Jackson jossain youtubepätkässä väänteli penkkiä niin. Vois kokeilla. Ei oo mitään hajua miten ne toimii, mutta eiköhän se sitten selviä. 😀

    vitamiini01/03/2014

Vastaa