Reisua

Ei jaksanutkaan levätä ihan niin pitkään. 3 päivää riitti. Aamu alko varsin “virkeänä” aamuyöstä neljän maissa. -18-19’c oli mittarissa pakkasta, joten sai hieman tampata vaatetta päälle pyörän selkään. Rapsakkaa kyytiä! Mitä nyt vähän silmät meinas jäätyä päähän ja naamasta lähteä tunto. Kommandopipon ostoa pitää kohta harkita. Samoin laskettelulasien. 40 kilsaa fillarointia pariin päivään.

Nyt otan jatkossa pientä keventelyä ja pelkkää hilipatihippaajumppaa. Painoilla ei väliä, kunhan availee paikkoja. Vähän ennen failurea lopettaen tai kevyeeseen failureen vetelen. Semmosia noin 30-40min pikatreenejä. Koitan mahdollisimman lyhyenä pitää. Sen verran pitkiä kuitenkin, että jaksaa salille matkata. Yhden liikkeen ja parin sarjan takia ei kannata edes vaivautua.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

R-talja flyesit: 4×20-14
Vinopenkki kp: 4×20-14
Tasapenkki tk: 5-6×15-6

Pushdown suora tk: 4×20-8
Pushdown köydellä: 4×20-8

Viparit sivuille kp: 4×15-8
Viparit taakse: 4×15-8

30min

+kävelyt ja fillaroinnit

Keskiviikko-perjantai -akseli meni Tukholmassa matkustellen. Kyseessä oli siis pienimuotoinen risteily velipojan kanssa. Maissakin käytiin palloilemassa, ettei menny ihan laivanurkkien hoonaamiseksi. Kahviloita, ravintoloita sekä yleistä maisemafiilistelyä harrastaen. Ihan mukavia maisemia oli. Hieman erilaista oli laivalla olla talvisaikaan, kun ulkona merellä ei todellakaan ollu mitkään hellekelit. Vähän meinas semmosta pientä Titanicin tuntua olla ilmassa. Hiippailtiin yöllä kannelle ja jäisiä lauttoja matkas pitkin meren pintaa samalla kun kuu möllötti ja heijasti vedestä valoa. Onneks ei törmätty kuitenkaan siihen jäävuoreen, vaikka laiva keinuttikin varsin mukavasti.


Ongelmiltakaan ei vältytty. Takasin tullessa Ruotsin puolella tullimiehet/vartijat pysäytti ennen laivaanmenoa ja pientä epäilyä oli ilmassa: -“Milläs asialla sitä ollaan liikenteessä? Ei ole tullu tehtyä laittomuuksia lomalla? Porukalla liikenteessä vai yksin? Onko teräaseita tai mitään henkeä uhkaavaa mukana? Voidaanko tutkia vaatteet? Rikollistaustaa? Löytyykö rikosrekisteriä jos laitetaan tausta tarkistukseen?”

Kiitos näistä. Pitää vissiin kohta kasvattaa takasin ne hiukset. 😀 Vähän meinas pientä paniikkia pukata, että joutuuko tässä johonkin perusteellisen tarkistukseen, mutta onneks selvisin säikähdyksellä. Ei sillä, että mitään piiloteltavaa olis edes ollut. Laivaan asti kerkesin, niin jo kehut jatkuivat. Näytin kuulemma ihan huumekauppiaalta ja kyselivät, että mitä myyn. Ihmekkös kun pysäyttelevät joka paikassa.

Aloe Blacc – Wake Me Up (Official)

Vastaa