Rintasettiä

Kolme päivää lepoa takana ja muun sosiaalisen elämän harrastamista. Vissii toimi aika hyvin, koska painokin laski 7-8 kiloa. Tän päivän ruokavalio koostukin sitten vastaavasti pelkästään omatekemistä hamppareista ja maitorahkoista. Tänää palasin takasin perusseteillä rinnan ja oheislihasryhmien pariin. Veljen kanssa vedeltiin tiukkaa yhteisjumppaa. Toinen ku teki, niin toinen lepäs ja toisinpäin.

Joissain liikkeissä ei tule paljon edes kateltua ja laskettua painoja. Kunhan kattoo vaan jonkun tarpeeks kivannäkösen ja olosen kiekon tankoon. Välillä kun joku tulee kysymään, että paljon tuossa on painoa, niin monesti tulee vastattua, että ei mitään tietoa kun ei tule laskettua. Enkä tällä nyt tarkoita, että joka kerta liikkuisi miljoona kiloa joka liikkeessä ja I just don’t give a fuck vaan, että ei ne kilot niin tarkkoja aina ole. Jengi on välillä kuitenkin vähän huuli pyöreänä ja yllättyneenä vastauksesta. Erottaako lihas juurikaan eroa pienemmän painon ja hitaamman toiston vs. suuremman painon ja nopeamman toiston välillä? Mene ja tiedä. Tuntuman ja fiiliksen mukaan mennään. Paljon toistoja kuolleista ja stopeilla. Huomenna jatkuu. 2-3 päivää tätä samaa rallia ja sitten Tukholmaan ja laivalle kattoo meininkiä.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Pecdeck: 4×12 35-65kg +pt
Vinopenkkiflyesit r-taljassa: 5-6×12 +pt
Vinopenkki kp: 4×12 26,5-36kg +pt
Vinopenkki smith pinnoista: 4-5×12 50-90kg +pt
Vinopenkki vv-kone: 4-5×12-8 +1 tsarja 20-25 +pt

Pushdown köydellä: 2 tsarjaa 30-35
Dippi istuen koneessa: 7×15-12 +pt
Kapea penkki: 3×10-7 60-80kg
Pushdown kuminauhalla: 4×15-8

Viparit sivuille: 2 rpsarjaa 15-20 5kg
Viparit taakse: 2 rpsarjaa 15-20 5kg

+kävelyt

Northern Kings – Training Montage

Vastaa