Lomalta lomps

Sinne vierähti 9 päivää lomaa ja vain yhden salitreenin vedin. Kaikki muu aika menikin matkustaessa paikasta toiseen Espanjan hienoissa maisemissa. Oli luuri mukana ja tuli otettua niin paljon erilaisia kuvia, että oksat pois. Ei jaksa laittaa mitään kuivia hauispullistelukuvia. En ottanu sen suurempaa ressiä reeneistä, koska se olis menny niin reenien ehdoilla menemiseksi suunnitteluksi ja loman tarkotus oli kuitenkin tehdä jotain aivan muuta kuin mitä normaalisti.

Ruokakin oli pelkkää mättöä. Pizzoja, hamppareita ja erilaisia juomia kului viime viikon aikana aika haipakkaa tahtia. Paikallisessa raflassa tarjoilijat nauroivat vikoina päivinä, kun vetelin joka päivä aina samat ruuat. Todennäköisesti teen lomareissusta myöhemmin pakkikselle laajemman tarinamuotoisen matkakertomuksen kuvineen, jonka linkitän tänne. Nyt on hyvä palata normaaliin arkeen. Tänää treeni oli tuttuun tapaan tauon jälkeen aivan helvetin raskasta menoa niin henkisesti kuin fyysisestikin, kun kroppa on ollu levossa pitkään. Hengästyminen on todella herkässä ja hikoilu on hurjaa.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Pecdeck: 3×12 35-55kg
Vinopenkki vv-kone: 3×12 40-100kg
Vinopenkki tk loiva: 4×12 3×12 23,5-30kg
Tasapenkki smith: 3×12 35-75kg

Dippi istuen koneessa: 6×12-10
Kapea penkki vv-koneessa: 4×12-6
Pushdown kuminauhalla: 4×15-8

Viparit sivuille koneessa: 4×15-8 10-25kg
Viparit taakse kp: 2 rpsarjaa 15-20 6kg
Viparit taakse koneessa: 2 rpsarjaa 15-20 10kg

Kim Cesarion – Undressed

Vastaa