Swissbar

4 päivää lepiä takana. Makailua, olemista, syömistä jne. Tänää kevyttä vitkuttelua. Salille tuli uusia jänniä tankoja penkkaukseen, joten pakko oli ottaa testiin yksi niistä. On muuten loistovekotin, eikä kierrä samalla lailla olkapäitä niinkuin normipenkki. Jotenkin sitä haluaa välillä keksiä jotain uusia juttuja salille. Samoja liikkeitä tulee kuitenkin veivattua vuodesta toiseen, niin jotkut uudet kikat tekee vaan hyvää. Jatkossa tuun tekemään enemmän vapaapainotasapenkkivirityksiä tällä. Samalla vois ottaa jotain kapeapenkkihässäköitä mukaan. Tankoa voi kuitenkin kääntää joko kahvojen A tai V suuntaan ympäri joten otteita tulee varmasti testattua reippaasti. Ainut negatiivinen asia tossa oli se tangon tasapainottelu akselin ympäri. Oli meinaan hivenen vaikiaa raskaammilla painoilla. No mutta totuttelua se varmasti vaatii vaan. Jos isotki pojat jaksaa niin kai tämmöset kynäniskatkin. 20 kilsaa vetelin fillarointia tänään. Saa välillä vähän aerooppista.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Pecdeck: 4×15-8 35-65kg
Vinopenkki vv-kone: 4×15-8 40-90kg
Vinopenkki kp: 4×15-8 26,5-36kg
Swiss-bar penkki: 5×15-6 50-110kg +pt

Dippi istuen koneessa: 5×20-8
Kapea vinopenkki vv-koneessa: 5×15-6
Pushdown köydellä: 4×15-8

Viparit sivuille koneessa: 4×15-8 15kg
Viparit sivuille kp: 4×15-5 5kg
Viparit taakse koneessa: 5×15-8 10kg
Viparit taakse kp: 4×15-5 5kg

+fillaroinnit ja kävelyt


Ja ettei liian iloiseksi menis niin vähän iltatuutumusaa:

Dark Funeral – My Funeral (Uncut Version) HD

Vastaa