21.3.2014

Jaloille hiljaista kuolemaa. Meinas olla pääkopallekin aikamoista rääkkiä, kun smithin loppusarjoissa alkoi taju lähteä. Vähän aikaa sai ittiään keräillä lattioilta. Ensin etureiskoille reilut etukäteisväsytykset ja vasta sitten pumppaamaan niitä kapeilla jalka-asennoilla prässiin ja kyykkyihin. Treeni kesti hieman päälle tunnin, joten siinä ajassa tahti oli jälleen kerran helvetinmoinen.

Ei näitä nopean tahdin treenejä kaikki kestä, eikä kenenkään niitä ole pakko tehdä. Osalle jengistä, joiden kanssa on tullu treenattua samalla menolla eri lihasryhmiä, tulee niin huono olo, että on pakko viheltää peli lähes aina poikki. Siksi kroppaa täytyy hiljalleen totuttaa tän tyylisiin setteihin, jos meinaa selvitä hengissä ehjin nahoin

Isoja jalkoja ei voi kehonrakennuksen näkökulmasta liikaa fanittaa ja jalkojen kovaa treenaaminen on dinosaurusten fossiileihin verrattavissa oleva harvinaisuus. Kääntöpuolena käytännöllisyyden kannalta niillä on toki haittansa. Ei arkielämässä tarvitse sellaisia jalkoja juuri mihinkään ja liian lihaksikkaat jalat jopa haittaavat elämää. No mutta valintojen maailma. Eihän niitä jalkoja ole mikään pakko tehdä jos ei halua, eikä ne vahingossa isoiksi kasva.

Loppupäivä palautellaan paikkoja syömällä ja lepäämällä huomista rypistystä varten. Huomen aamusta aerobisten ihmeelliseen maailmaan. Over and out.

Jalat

Reidenojennukset: 7×12 40-140kg
Jalkaprässi kapea: 4×12 195-315kg
Hack-kyykky kapea: 4×12 70-130kg

Reidenkoukistukset istuen: 5×12 50-100kg
Jalkaprässi 1 jalka: 4×12 75kg
Jalkaprässi sumo: 4×12 155-315kg +2x vastuskuminauhat
Smith-kyykky: 4×12 40-100kg +pinnoista stopeilla pohjista
Sjmv kp: 4×12 28,5-40kg

+kävelyt

Ja lisää motiveissöniä:

Jay Cutler’s Leg Workout

Comments

 • Helvetti, 140kg reidenojennukset 😀
  Omat chickenlegsit katkeis. Mutta niinku sanoit, totuttelua vaatii. Ja hyvän ilmastoinnin rakennuksessa, varsinkin bunkkerisaleilla on välillä huono ilmanvaihto ja meinaa taju lähteä, kun henki ei kulje.

  Mulla venyy treenit just sen takia, että väestönsuojassa sijaitsevassa salissa ei oo ollenkaan ilmastointia ja minä hullu teen siellä vielä pudotussarjoja jaloille… hikoilun määrä on kans sairas.

  Mut kyllä sulle vielä ne Tom Platz-tyyppiset koivet siunaantuu kun noin rääkkäät ;D

  MH03/21/2014
 • Jeep. Painaa sen verran ikävästi sääriluita, että etusääret menee mustelmille. Sen verran pitää nynnyillä kuitenkin, että laittaa pehmusteet säären eteen. Tulee muuten niin jumalattomat paineet pelkän luun päälle, että höpöä tekee.

  Oota vaan ku kesä tulee. Sitten se riemu vasta alkaa. ;D Voi sitä hikoilun ja hapenpuutteen määrää kosteassa hienhajuisessa saliviidakossa. 😀

  Se on hyvä, että hikouluttaa. Miten jotkut pystyy viettää 2h salilla hikoilematta yhtään? Jännä.

  Eiköhän ne tässä ajan kanssa. Kuhan jaksaa vaan rääkätä suht säännöllisesti. Harva jaksaa innostua tän tyylisistä jalkatreeneistä. Saa yksin aina veivata. 🙁 Ei taida ajatus kunnon kintturääkistä kello viis aamulla oikein houkuttaa kovin montaa. 🙁

  vitamiini03/21/2014
 • Mulla menee niin, että jos foam rollaan jalkoja auki niin hikoiluttaa sen verran et pakko mennä suihkun kautta.
  Ei meinaa tanko pysyä käsissä jos helvetin hikinen meno 😀
  Ihmetelly kanssa, että miten joku pysyy kuivana koko reenin. Tietty parin minuutin palautukset ja kevyet painot varmaa pitää rasituksen ja hikoilun loitolla, en tiedä, ku en oo kokeillu ;D

  Voisin lähteeki aamuviideltä, mutta täytyis lähtee täältä Varsinais-Soomesta ajelemaan viittä tuntia aikasemmin.. Ja pitää päivä lepoo treenin jälkeen, että saa ajettua takas.

  Respectaan kyllä, et pystyt vetämään tappotreenejä ennen duunia… Eikö koskaan väsytä? 😀

  MH03/22/2014
 • Ei oo foam rollingia tullu kertaakaan kokeiltua, mutta veikkaan aika kivuliasta touhua sen olevan. Paikkojen auki saaminen kevyellä hieronnallakin tekee jo höpöä. Saati sitten, että se olis jotan tappomurjontaa ammattilaisen toimesta.

  Se on joo taito sinäänsä viettää tuntikaupalla aikaa salilla hikoilematta. Jokainen tyylillään. 🙂 Kesää innolla odotellen.

  Ei väsytä ku nukkuu tarpeeks. Tai ainakin yrittää. 😉 Se on joko työpäivää ennen tai sen jälkeen. Aamutreeni on hoidettu mukavasti pois päivän kuvioista ja illalla voi vaan olla. Eikä tarvi sykkiä täyteen tungetulla salilla kaikkein ruuhkaisimpaan aikaan, kun taas ennen kuutta voi olla ihan rauhaksissa.

  vitamiini03/22/2014

Vastaa