Hilipatihippaa


Pumppipäivä. Pitkää sarjaa hiluilla ja nopsalla tahdilla. Musta tuntuu, että oon välillä erittäin suuren tarkkailun alla kun pumppailen välillä näitä hilutreenejä olemattomilla painoilla kevennelläkseni ja antaakseni erilaista rasitusta raskaammille painoille. Varsinkin jotkut ukot saattaa ihmetellä huuli pyöreänä sitä, että miten se noin kevyillä tekee. 2 kilolla vipareita failureen ja parillakympillä vinopenkaa failureen. How hc is that? 😉 Se kuitenkin onnistuu helposti kunhan tekee liikkeet hitaasti ja kontrollilla ja pitää sarjatahdin murhaavan nopeana eikä anna lihaksille aikaa juurikaan palautua edellisestä sarjasta taukojen muodossa.

Toinen syy kyseiseen jumppaan välillä on, että toisella salilla ei ole isoja kässäreitä ja penkkiinkin joku oli majoittunut tekemään jotain tunnin kestävää penkkiohjelmaa 10 minuutin tauoilla, joten vaihtoehdot kävi hieman vähiin. Pitää siis soveltaa lennosta.

Kolmas syy on se, että vaikka painot oli pienet, niin yleensä seuraavana päivänä koko rintalihas on jokikisestä alueesta täysin kosketusarka lihaskivuista. Siispä toistan tätä välillä, koska se jollain tasolla toimii. Vaihtelu virkistää. Tässäkin asiassa.

Neljäs ja tärkein syy on tuo olkapää, jota ei nyt viittis edes toiseen kertaan rikkoa. Tasapenkki on itellä aina ollu se liike joka kiertää etuolkapäitä eniten. Sitä kyllä teen edelleenkin ihan hissun kissun, mutta en juurikaan yli 135 kilon painoilla. Sen takia melkein aina vinopenat eka ja vasta sitten tasapenkkiviritykset pienemmillä romuilla.


Rinta, ojentajat ja olkapäät

Flyesit r-taljassa vt: 4×15-12 20-35kg
Vinopenkki kp loiva: 5×15-12 20-30kg
Tasapenkki kp: 4×12-10 22,5-30kg
Vinopenkki flyesit taljassa: 4×12-10 20kg

Pushdown suora tk: 4×15-12
Kapea penkki: 4×15-12 40-70kg
Penkkidippi: 4×15-8 op

Viparit sivuille kp: 3 tsarjaa 15-20 4-3-2kg
Viparit taakse kp: 3 tsarjaa 15-20 6-4-3kg

+kävelyt

BODYBUILDING MOTIVATION ~ This will Destroy you

Vastaa