Ja vihdoin jalat


Pari viikkoa on vierähtänyt on vikasta jalkatreenistä, joten tänään piti aloitella kevyesti. Tappamisen meininkiä oli ilmassa. Kiihyttelin työpäivän jälkeen jonkinlaisen oman enkan: 8,4 kilsaa 16 minuuttiin. Ihan ok suoritus paskakuntoselta wannabekuntoilijalta kaupunkiympäristössä.

Vasta kuukaus pari sitte ostin uudet housut ja nyt nekin heiluu tuulessa. Jännä. Ei sitä muutosta ite vaan meinaa missään huomata. Ehkäpä ihan hyväkin, että jalat hieman kutistuu tuosta. Rasva voi palaa, mutta lihas saisi mielellään jäädä. On meinaan helpompi löytää edes jotain housuja kaupasta, ei tarvi pitää mitään 7xl:n housuja, eikä tarvi jännittää, että sisäreidet hinkkaa ittesä verille jatkuvasti. Jatketaan projektia.

Ei ne kuitenkaan hirmuisesti tuosta ole silmämääräisesti kutistunu. Tai sitten oon vaan ite sokeutunu. Illuusiohommaahan tämä on. Fläsää on lähteny päältä pois ainaki. Takareiskan saa roikkumaan ihan mukavasti, joten sen akselin treenit on menny hyvin perille.

Tuntuu välillä siltä, että ei haittaa vaikka skippaa jalkatreenit välistä, koska nää tuntuu vastaavan joka tapauksessa vaikka olis pitempiki treenikierto. Isoimmillaa reidet oli muistaakseni ympärysmitaltaan jossain vaiheessa sen 80 senttiä ja siinä vaiheessa voiki sit unohtaa 99,9% kaupan housuista ja ihan kaikki mahdolliset muotihömpötykset. Tai sit aika multaa vaan muistot. Lopuksi joku vanha paskalaatuinen kinttukuva koneen arkistoista:Jalat

Jalkaprässi: 7×8 155-395kg
Hack-kyykky: 4×6 90-190kg
Reidenojennukset: 5×10 60-140kg

Romanialainen maastaveto: 6×8-4 60-160kg
Reidenkoukistukset istuen: 4×8 80-140kg
Jalkaprässi 1 jalka: 1 rpsarja 20-25 95kg +pt

+kävelyt ja fillaroinnit

Being a Bodybuilder #3: That Extra Push

Vastaa