Plan B

Kolme päivää otin hermolomaa punttitouhuista. Piti ladata hieman akkuja, että jaksaa taas painaa. Paino oli vaa’an mukaan tullu mukaan 10 kiloa tauon aikana. Varmaan rikki tai jotain. Tein hienot tekstit tulevaisuuden treenisuunnitelmista, mutta parempi ettei lupaa mitään, kun ei kuitenkaan pysty niitä pitämään. 😀 Paha mennä lyömään jotain treenihommia lukkoon ja suunnitella hienoja sarja- ja toistosuunnitelmia, kun ne kuitenkin muuttuu niin paljon suoraan lennosta ja fiiliksen mukaan.

Kattelin eilen Jutta ja superdieetit ohjelmaa ja siitä tulikin mieleen, että montakohan perus punnerrusta nykyään saa. Edellisenä päivänä olin tehnyt vasta rintatreenin, joten fileet oli suht kipsut. Vanha enkka monta vuotta sitten oli 60kpl. Tosin puolet pienemmällä elopainolla reilusti kevyempänä. Tällä kertaa katsoin netistä, että 40 toistoa riittää armeijan kuntotestissä riittävään ja tulihan se 40 sieltä kun jaksoi vaan punnerrella. Tuota voisi silti hinata hieman korkeammalle.

Tein pienen suunnitelman kesän varalle ja alan ottamaan lämpimien kelien tultua jyrkkiä mäkikävelyitä hapenoton parantamiseksi. Samalla alan veivata fillarilla aerobista vaihtelevissa maastoissa ja otan myös joitakin kävelylenkkejä mukaan kuvioihin. Punttia tulen jatkamaan edelleen sen 4-5 kertaa viikkotahtia, ettei lihat ihan kuihdu pois. Kuitenkin kroppaa kuulostellen, ettei polta itseään loppuun. En kuitenkaan tee tästä mitään pakkoa, että pakko tehdä x määrä sitä ja tätä, vaan ihan fiiliksen mukaan teen mitä huvittaa.

Selkä

Maastaveto: 5×5 60-180kg
Kulmasoutu tk mo: 5×6 60-140kg
T-kulmasoutu H-kahvalla: 5×6 70-130kg
Kulmasoutu kp penkillä vaakatasossa: 2 rpsarjaa 15-20 40kg
Ylätalja vo suora tk: 3×6 60-100kg
Ylätalja V-kahvalla: 4×6 50-110kg
Alatalja suora z-tk vo: 4×6 60-120kg
Olankohautukset smith: 5×8 60-200kg

+kävelyt

Vastaa