Selkää

Selälle pitkää sarjaa pelkillä taljoilla vedellen. Paljon tuli toistoja ja paljon sarjoja ja paljon kaikkea. Eli perussettiä. Hauberit oli vielä helvetin kipeet edellisestä käsisetistä, joten oli aika rankaista niitä uudelleen kevyen pumppauksen muodossa. Hulluja poltteita pukkas. Painot seilas selkäliikkeissä 40-100 kilon välillä. Ei sen suurempia tällä kertaa. Kynäniskabodaus 4eva!

On muuten erittäin mehevä tekniikka ottaa failureen lähelle menevän sarjan loppupuolella cheattivetoja, jolloin ylätaljassa tai alataljassa otetaan kropalla “voimaa” liikkeeseen vasta siinä vaiheessa kun suht puhtaalla tekniikalla saavutetaan hyytyminen. Eli kropasta ottaa liike-energiaa ihan muualta kuin selkälihasten työllä painon liikuttamiseen toistojen positiivisessa vaiheessa. Negatiivisen vaiheen pystyy monesti kontrolloimaan vielä ite vaikka toiston positiivinen vaihe ei enää kulje. Sitten kun negatiivistakaan ei pysty enää kontrolloimaan vaan paino tulee toiseen ääripäähän melkein vapaatiputuksella on hyvä aika lopettaa sarja.

Jotain hyvää näissä pitkän sarjan reeneissä sentään on ku iho venyy ja paukkuu. Selkään pukkaa varsin mukavia kivuliaita raskausarpia. Hilijoo hyvä tulloo edelleen.

Selkä ja hauikset

Ylätalja kapea vo suora tk: 5-6×15-12
Ylätalja leveä mo suora tk nt: 3×15-12
Ylätalja leveä hammer: 5-6×15-12
Ylätalja kapea V-kahva: 5-6×15-12
Alatalja suora tk mo: 6×15-12
Alatalja puolleveä hammer: 6×15-12
Pullover nahkaremmeillä taljassa: 4×15-12

Hauiskääntö taljassa scott suora tk: 4×15-12
Hauiskääntö yk kp kesk: 4×15-12 +pt
Hauiskääntö hammer köydellä scott: 4×15-12
Hauiskääntö mo suora tj scott: 4×15-12

+kävelyt


Lissää videoita mestareilta. Näitä ei voi liikaa katella ja oppia.

Jay cutler back workout 2011

Tuttu näky?

Vastaa