30.4.2014

Puolen tunnin pieni olkapääojentajajumppa! Kaavasin aamulla, että kyllähän kapeasta penkistä pitäis 120 kiloa mennä vitosen verran, mutta tällä kertaa tulikin vikassa sarjassa vain 4,75 kertaa. Ilman varmistajia puuhasin yksin salilla ja siihenhän se rinnan päälle lopulta jäi kun en telineisiinkään sitä tankoa enää saanut. Homma meni varsinaiseksi onkimatoiluksi, kun yritin päästä sieltä alta pois kunnialla. Illalla grillaamaan ja herkkuruokaa mutustamaan koneistoon. Jaksaa jumpata ja palautua.

Ojentajat ja olkapäät

Kapea penkki tk: 5×5-4 40-120kg
Penkkidippi: 5×16-7 op
Ranskis nt scott hammertangolla: 4×15-8
Pushdown suora tk: 4×15-8

Viparit sivuille kp: 6×15-12 3-10kg
Viparit taakse kp: 6×15-8 3-10kg

Five Finger Death Punch – “Lift Me Up”

Comments

 • Ei helv. hajosin kuvalle :D:D
  Nasserin RIP-muistovideon kommenteissa oli kans “now you’re just a Sonbaty that I used to know”, raakaa pilaa 😀

  Onkimatoiluja lukuunottamatta sun treenithän etenee hyvinkin nousujohteisesti! Treenivuosia 12 ja silti vaan porskuttaa eteenpäin.. hyvä homma! Motivoi aloittelijaakin ;D

  Tykkään kanssa tehä ojentajille useampia liikkeitä, esim. 4-5 liikettä per treeni, menee vaan niin hitosti paremmin perille kuin joku ranskalainen taljassa/dippikone nysväys.

  Siitä vielä motivationia, ehkäpä Papin siistein kunto ikinä: https://www.youtube.com/watch?v=gEILgAC0qVc

  MH05/04/2014
 • No juu Sonbatyn kohdalla vähän liian raakaa. 🙂 Aikaisin lähti, mutta niin ne ammattilaisbodarit melkein aina. Sen verran kovilla kone käyny.

  Pitäis kai enempi tehdä sitä systeemiä, että laittaa pienimmän mahdollisimman korotuksen ja nousis sitä kautta korkeammalla painoissa aina vaan kunnes tulee stoppi, mutta en oo ikinä menny sitä kautta että orjallisest nostaisin painoja joka kerta x määrän vaan ihan fiiliksen mukaan. Jos väsy olo niin kevyttä rautaa kehiiin ja pitkää sarjaa ja jos vahva niin niin kovia rautoja kuin pystyy ja lyhkäsempää sarjaa. 🙂 Jollain tasolla aina nousujohteista. Jo yks kovempi sarja jossain millä toistoalueella tahansa missä liikkeessä tahansa kuin viime kerralla riittää mun mielestä nousujohteisuuteen. Toki jotain sarjapainoja on vaikia rikkoa nykyään verrattuna siihen mitä oli vahvimmillaa joskus.

  En mä usko, että tää punttihomma minnekää loppuu ellei sairastu tai loukkaannu vakavasti.

  Tää on kans kova:
  https://www.youtube.com/watch?v=gmFEs8p2kQc

  vitamiini05/11/2014

Vastaa