Lepi

Jalat meni sen verran kipsiin viimekertaisesta heilumisesta, että oli pakko parannella haavoja pari päivää samantien. Huomenna otan vielä treeniä ja sitten pidän pienen lepitaukojakson. Maanantaina on lähtö Tallinnaan kolmeksi päiväksi ihmettelemään jotain muita maisemia ja tekemään jotain ihan muuta kuin tätä arkista aherrusta. Elikkä varmaan olutta tulee myös lipiteltyä ja rafloissa käytyä vetelemässä herkkuja. Turhaa sitä kaunistelemaan.

Kuuppa on ollu viime viikot niin jumissa, että enempi lepi tekee vaan hyvää. Pari viikkoa olis täsä lomaa tarjolla ja alkuviikon hölläilyn jälkeen painan salilla kuin eläin, koska töitä ei tarvi tehdä eikä siihen mene päivässä turhaa energiaa, joka verottas salihommia. Ihmisen energia ja aika kun on rajallinen. Sillon kun vielä kouluja kävi, niin kaikki lomat oli erittäin hyvää treeniaikaa kuin pystyi muun ajan vaan syömään, lepäämään, ottamaan rennosti eikä tarvinut huhkia missään mitään. Enää se ei niin helposti onnistu, ellei kuluta työttömänä aikaansa.

Tän päivän treeni oli perussettiä. Joka paikkaan poltetta hakien pitkillä sarjoilla. Kaikissa penkeissä hitaita negatiivisia. Positiiviset vaiheet räyhäkämmin.

Rinta ja hauikset

Vinopenkkiflyesit r-taljassa: 4×15-8
Vinopenkki smith: 4×15-8 40-100kg
Vinopenkki vv-kone: 4×15-8 40-100kg
Tasapenkki tk: 4×15-8 50-100kg
Tasapenkki kp: 4×15-8 28,5-40kg

Hauiskääntö yk kesk: 4×15-8 8-13,5kg +pt
Hauiskääntö taljassa z-tk kapea: 4×15-8
Hauiskääntö taljassa hammer köydellä: 4×15-8
Hauiskääntö taljassa scott suora tk: 4×15-8
Hauiskääntö taljassa suora mo: 4×15-8

+kävelyt


3:30 kohdassa näkyy hyvin tuo ristitaljaflyessi tasapenkillä. Hyvä liike vinopenkillä tehtynä. Ei mikään liike saa niin kovia poltteita ylärintaan itellä ku tuo. Kova eristävä liike rinnalle pecdecin ohella. Hakkaa kässärilevitykset tuhat nolla jatkuvan jännityksen suhteen.

Fouad Abiad AND Heavy D CHEST WORKOUT 6 WEEKS TO 2013 MR OLYMPIA

Vastaa