26.6.2014

Limits are what people all around you try to place on you throughout your life. Limits is what makes people mediocre. The key is not to allow them to weaken you by infecting you with their loser’s attitude. Spend 99% of your time ripping yourself apart to get better, and the other 1% of your time punishing yourself because you should be further along. My advice: Becoming your own worst enemy is the only way to know greatness. This is how you overcome.

http://www.bodybuilding.com/fun/animalpak24.htm

Eilisen otin lepiä. Tänään vetelin raskaita soutuja ja treeni meni pelkästään selän parissa. Yritin käyttää niin raskaita rautoja kuin mahdollista suhteellisen hyvällä tekniikalla. Pientä vippia oli ilmassa, mutta se välillä sallitaan. Ihan hyvinhän se liikku. 😀

Selkä

Kulmasoutu tk mo: 5×6 60-140kg
T-kulmasoutu H-kahvalla: 5-6×6 60-130kg
Alatalja suora tk leveä mo: 5×6 60-140kg
Alatalja H-kahvalla: 5×6 60-130kg
Ylätalja kapea vo suora tk: 4×6 60-110kg
Ylätalja leveä mo suora tk: 4×6 50-100kg
Ylätalja V-kahvalla: 4×6 50-110kg
Olankohautukset: 4×8 90-210kg

+kävelyt

Pitää ensin olla heikko, että pystyy olemaan vahva. Tämän eräs läheinen ihminen kerran opetti. Tarpeeks monta kertaa ku on itsetunto, itseluottamus ja rohkeus murjottu sinne syvimpään maanrakoon, niin sieltä kummasti jaksaa ponnistaa entistä kovemmalla voimalla eteenpäin kun saa tarpeeksi kipinää.

Paino on hipsutellen noussu tuonne 120 kilon tuntumaan vyötärön samalla hiipiessä sinne 90 sentin tuntumaan. Paino nousee ja rasva palaa. Näin se homma etenee. Ei tarvi ikinä itkeä etteikö kehittyis ja tulis tuloksia, kun koko ajan kehittyy ja tulosta pukkaa jollain tavalla. Siitä sitten treenin jälkeen suoraan subwayhin tankkaa lihakset täyteen kolmella 30 senttisellä palautumispötköllä. Jo lähti nälkä! Illalla käytiin vetämässsä vielä kävelylenkkiä kaverin kanssa.

Urgh. Lomakin alko. Aamusta aikaseen vetämään kovaa jalkajumppaa, kun ei kuitenkaan unirytmistä johtuen saa nukuttua pitkään.

Animal Seminar: Evan ”Ox” Centopani

Vastaa