22.7.2014

Onneks oli niin kuuma yö, että yöunet oli todella villejä. Ja kun kello oli kuitenkin herättämässä, niin ei se uni tule väkipakolla yrittämällä uudestaan jos on kerran heränny “kunnolla”. Siitä sitten huonosti nukuttujen yöunien jälkeen armottomassa ketutuksessa jauhamaan salille ennätyksiä uusiksi aamuisen kävelylenkin saattelemana.

Hyvinhän se meni! Viime aikoina fiilikset on ollu katossa! Ennätyksiä on pukannu yhdessä sun toisessa liikkeessä. Dipit on lähteny hyvin liikenteeseen, kulmasouteluissa raskaampia romuja liikkuu, maastavetojen, vinopenkkien jne. toistomäärät tietyillä painoilla on parantunu. Leukoja pitää alkaa kans möyhentämään jossain välissä.

Ei tarvitse olla välttämättä kuin toisto tai pari ylitystä vanhaan, mutta se riittää, että homma etenee ja motivaatio säilyy. Tiettyjä kilomääriä liikkuu mielessä, jotka pitää vielä rikkoa. Ajan kanssa tässä edetään. Ei makiaa mahan täydeltä. Se on meinaan helvetin hyvä fiilis kun ensin suunnittelee mitä aikoo nostaa paremmin ja sitten vain toteuttaa. Into pinkeenä!

Suunnittelin, että alan tykittää jonkunlaista aminohappohiilarilitkua jumppaa ennen ja aikana. Samoin otan jonkun jauhepalkkarin messiin pitkästä aikaa. Kattoo tuoko lisää puhtia.

Branch Warren – 9 days out Back Training

Selkä

Kulmasoutu tk mo: 5×6 60-155kg
Maastaveto: 5×3 60-200kg
T-kulmasoutu A-kahvalla: 5×6 70-130kg
Alatalja suora tk vo: 4×8 60-140kg
Ylätalja H-kahvalla: 4×6 60-120kg
Ylätalja suora tk leveä mo: 3×8 60-100kg

+kävelyt


Brother Firetribe – For Better Or For Worse

Comments

  • Aiai back to the roots 😀 ei vaiskaan, kyllä ainakin itelle on ollu EAA+osmopure-combosta hyötyä. En saa tästä “mainoksesta” penniäkään, mut omien kokemusten perusteella osmopure sekoittuu paremmin kuin malto ja imeytyy tehokkaammin. On siis hyvää treeninaikaista litkua.

    Teet kyllä kiitettävillä romuilla ylätaljaa myötäotteella, kyllä ne leuatkin kulkee kun vaan tekee 🙂

    MH07/23/2014

Vastaa