25.7.2014

Eilisen päivän otin lepiä salista. Käytiin veljen kanssa vetämässä iltaisella mukavassa hellesäässä maastoisissa maisemissa parin tunnin pyörälenkki. Nyt löyty Lahden metsistä megahyviä mäkilaskuja ja metsäreittejä Saa ihan hullun hyviä vauhteja! Vauhdin hurmaa.

Fillarissa oli pinna poikki, muut pinnat löysällä ja vanne hieman vääntyny, niin se oli varikolla parisen viikkoa. Mua on koko kesän hotsittanu tommonen maantiepyörä, mutta oon kuullu, että ne renkaat on hirmu räjähdysalttiit varsinkin jos vähän meinaa tulla kiviä tielle eikä alusta ole riittävän hyvää ja tasaista. 6-8 baria ei paljon anna 12 sentin renkaille armoa pienissä kivissä. Varsinkin jos pyörän päällä on vähän raskaampi kaveri kuin 50 kilonen ultramaratonpyöräilijä. Tori.fissä olis komeita maantiepyöriä halvemmalla hinnalla, mutta mietitään nyt vielä. Josko sitten ens kesänä. Hullu polte olis päästä ottaa kovia sprinttejä. Tosin en ole varma onko se kovin kevyttekoinen pyörä vielä nyt oikea valinta tän kokoselle ukolle. Alespäin kuitenkin pyritään. Pitää kohta vissiin lopettaa tää koko salitouhua ja alkaa puuhelmipojuksi, joka harrastaa sählyä.

Tänään aamusta koitti pieni käsijumppa ja eikun töihin. Vyötärö on nyt siellä 91-92 nurkilla ja paino on pyöriny aamusta siinä 120-122 kilon hollilla. Hikoillessa nesteitä pois hieman alle tuon. Nyt on se tasan 30 senttiä silpastu masusta veke. Jee! Toki muistakin paikoista on lähteny senttejä, mutta kädet ja muut paikat on pysyny suht samankokoisina. Jaloista on lähteny hyvää tahtia rasvaa, mikä toki helpottaa elämää ku ei tarvi kävellä ku ankka reisien hangatessa jatkuvasti yhteen ja verille.

Ojentajat ja hauikset

Dippi: 4×15-6 op
Pushdown suora tk: 4×20-12
Pushdown köydellä: 2 tsarjaa 15-20

Hauiskääntö kp vt: 2 rpsarjaa 25-20 12,5kg
Hauiskääntö tk: 2 rpsarjaa 25-20 20kg
Hauiskääntö hammer kp ya: 2 rpsarjaa 25-20 12,5kg
Hauiskääntö mo suora tk: 2 rpsarjaa 25-20 20kg

+kävelyt ja pyöräilyt

Mutta kuten kaikki tietää, niin kehitys loppuu tyytyväisyyteen, joten ajattelin jatkaa tätä projektia edelleen. Siis ikuisesti. Because:

Saa nähdä, että pitäiskö ulkoistaa tää ruokavalioajattelu jollekin ulkopuoliselle taholle. Ei välillä millään jaksais jatkuvasti itse analysoida koko touhua. Huomaan välillä kirjoittavani kuin Yoda. Jännä.

Viikonloppuna olis vissiin tuo suht iso pakkismiitti Suomenlinnassa niin sinne voisi hiipiä salaa.

Kysy Hulkilta – Q&A osa 7

Vastaa