6.7.2014

Onneks suunnitteilla ollut mökkireissukin meni päin persettä, niin ei tarvi sinnekään lähteä turhaan rentoutumaan. Ratkes monta ongelmaa samalla kertaa. Jatketaan siis samalla tasaisen varmalla linjalla, kuten tähänkin asti. Huomenna otan lepoa ja sitten jatkuu hyvin todennäköisesti taas tämä sama ralli.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Flyesit r-raljassa: 6×15-10
Vinopenkki kp: 4×15-8 22,5-30kg
Tasapenkki tk: 5-6×15-6 50-90kg
Tasapenkki kp/hammer: 5×15-6 20-30kg

Pushdown suora tk: 4×15-12
Pushdown köydellä: 4×15-8

Viparit sivuille kp: 4×15-8 3kg
Viparit taakse kp: 4×15-8 4kg

+kävelyt ja pyöräilyt

THE PUNISHER: DIRTY LAUNDRY

Comments

 • Comebackin aika – jo useamman päivän ilman päivitystä 😀 kansa (minä) vaatii (pyytää) treenijuttua!

  Tuli mieleen kysyä, että käytätkö jotain intrajuomaa tahi latureita? Entä miten paljon hiilareita treenin ympärillä yleensä? Näillä helteillä menee nestettä kiitettävästi, liukastuu helposti hikilammikoihin salin lattialla…

  MH07/11/2014
 • Hetki kestää ku ei oo läppäreitä reissusa messissä ja blogikirjoitusten koodaus kännykällä on tunnetusti helppoa kuin heinänteko. 😉

  Oon todella huono käyttää nykyään mitään lisäravinteita. Meni “ennen wanhaan” hirmuiset määrät. Nykyään on karsiutunu kaikki muu pois paitti satunnaiset protskut, kreatiinit ja öljyt. Varmaan sen takia, että pelkkään safkaan palaa tätä nykyä hullusti rahaa. Pyrin ottamaan kaiken safkasta mitä irti vaan saa.

  Latureita en oo vetäny sitten sen jälkeen kun alko tulemaan liian kovan väsymyksen, ressin ja laturipiristeiden takia paniikkikohtauksia. Aivot kävi liian kovilla kierroksilla. Samoin nopeat sokrut lyö niin väsyneen olon, että kartan maltoja sun muita jauhesokruja. Joskus jotain maitoa ja mehuja tulee vedettyä minkä tahansa prostkunlähteen kanssa jumpan jälkeen. Yleensä jotain kiinteää.

  Nukkuu hyvin yöllä ja päivällä päiväunia, niin ei tarvi buustata ylikierroksille aineilla. Kaloreista ei mitään tietoa. Oon todella huono laskemaan niitä. xD Mitä tulee parista kourallista riisiä, kaurahiutaleita, pastaa, perunaa tai jotain muuta hiilarinlähdettä.

  vitamiini07/12/2014

Vastaa