16.8.2014

Aamuviideltä aerobista alle ja duuniin puuhastelemaan. Ruokkiksella oli hyvää aikaa ottaa pelkille hauiksille kunnon pumppihelvettiä pitkillä sarjoilla ja eristetyillä liikkeillä. Jaksaa sit painaa lapaset turvoksissa loppupäivän. Helvetin kivuliaita pumppeja paino päälle. Lapaset ku ojentaa, niin tuntu siltä, että lihakset repeis.

Aminohapot laitan tilaukseen. Ei ruoka eikä pelkkä hera veden kanssa meinaa upota aamusta, niin aminoja vois hiljalleen litkiä veden kanssa tyhjään masuun. En tykkää heti aamusta syyä mitään ja melkein kaikki treenit on aina vedetty tyhjin vatsoin kahvin ja pyhän hengen voimalla. On paljon mukavampi odotella kovaa nälkää ja sitten syödä, kuin väkisin ahtaa safkaa naamaan itku silmässä ja oksennus kurkussa. Forcefeedingia ei meinaa oikein enää jaksaa. Aminot vois olla ihan hyvä kokeilu kevyen hiilarimäärän kans. Ehkä on rahanhukkaa ehkä ei. Saa ny nähä.

Hauikset

Hauiskääntö istuen nt r-taljassa yläviistoon yk tuettuna: 4×25-12
Hauiskääntö kp seisten ya: 4×20-12
Hauiskääntö scott z-tk: 4×20-12
Hauiskäänto hammer kp ya: 4×20-12
Hauiskääntö z-tk mo: 4×20-12

+kävelyt ja pyöräilyt

Ja iltapäivän tauolla vastaavasti otin olkapäille kunnon olkapäähelvettiä pitkillä sarjoilla. Ei oo kummosia kestoja näillä tämmösillä touhuilla. Noin 20 minsan minisettejä.


Olkapäät

Viparit sivuille kp: 4×25-20
Viparit taakse kp: 4×25-20
Pystypunnerrus nt tk: 4×25-20
Pystysoutu taljassa suora tk: 4×25-20
Arnold-press: 4×20-15

Five Finger Death Punch – Wrong Side Of Heaven

Vastaa