17.8.2014

Pitääpi jatkossa alkaa tykittää olkapäitä tuollain pitkillä sarjoilla. Eipä oo ollu moneen vuoteen näin kipiät ku nyt. Pitää joskus ottaa tosta Lahden Kärpäsen mäestä videokuvaa samalla kun sen sotkee täysiä alas. Ihan hyvät vauhdit saa pyörällä. 24 vaihettakaan ei riitä millään kun laskee alas samaa vauhtia kuin autot. Lepo salista. Fillarittelua ja kävelyä koko päivän ajan 14h. Nyt alkaa olemaan jo aika rapeeta kauraa. Pakko myöntää.

Eilen tuli ihan hyvät määrät safkaa nassutettua. Oli kulutuskin suhteellisen kovaa. Siellä yhdeksän tonnin pinnassa.

1. 4-viljan puuroa, maitoa,  kananmunia, raejuustoa
2. 4-viljan puuroa, maitoa, raejuustoa, sian ulkofilettä
3. 4-viljan puuroa, maitoa, raejuustoa, sian ulkofilettä
4. 4-viljan puuroa, maitoa, sian ulkofilettä
5. Raejuustoa, pulla, maitoa, sian ulkofilettä
6. Heraa, maltoa
7. Jauhelihaa, avomaankurkkua, tomaatti
8. Jauhelihaa, pähkinöitä
9. Maitorahkaa, oliiviöljyä, pähkinöitä

Jos eilen ei ihan sinne asti päässy, niin tänään otetaan pikkusen takasin mitä eilen menetettiin. Iltapalamättöjä naamaan. Fitness4life4eva. Nopsasti laskettuna 8132kcal. Päivällä tuli varmaan jokunen tonni noita ennen. Varmaan pärjää ihan hyvin ens yön ilman katabolian kouria. Saa nähdä löytyykö huomenna pumppia vai nou:

Comments

 • Tää kuva on vissiin sitä if it fits your macros-dieettaamista 😉

  Fillarointivideota kannatetaan!! Lasketko paljon menee rahaa ruokaan viikossa? Ruokamäärät on törkeen suuret, mutta niin on lihaksetkin pian 😀

  MH08/18/2014
 • Tää on just sitä. 😀 Tai sit vaan välillä sillon tällön tapahtuvaa överiherkuttelua, jotta jaksaa nassuttaa kanaa ja salaattia taas. 😀 Ihan ehdotonta linjaa ei oo tarvis vetää kun ei tässä kisoihin olla menossa.

  Pitää ens viikolla ottaa huiput mitä jaloista lähtee. Katsotaan. Hitaasti hyvä tulee. Rasvaa pitää saada veke vielä reilusti. Taitaa mennä tätä nykyä aikalailla se 15-20 egua päivässä. 105-140 viikossa. 420-560 kuussa. Päälle joskus satunnaiset rafloittelut jne jne. Vaikea sanoa tarkasti. Varmaan se viiteen sataan nousee kuussa tai vähän yli. Toikin setti kustans jotain 26 egeä. Ehkä olis voinu halvemmallakin päästä, mutta ei ollu muita kauppoja lähel auki niin ihan sama mitä maksoi. 😀 Ei nyt kuitenkaan viittis kaikkein kalleimpia ja laadukkaimpia ruokia ostaa jos halvemmallakin pääsee suht puhtaasti noin ylipäätään.

  vitamiini08/19/2014
 • Big on a budget-setti by Vitamiini, 26 euroa ja vain +8000 kaloria 😀
  Mässäily väliajoin tekee ihan hyvää pääkopalle ja boostaa varmaan aineenvaihduntaakin.

  Täysin samaa mieltä ruoka-asiassa, radikaalina esimerkkinä naudan sisäfileestä ja bataatista kalorien ottaminen joka aterialla on jokseenkin aika käsittämätöntä. Tai nää tyypit kun boikotoi maitotuotteita ja syö päivässä 500g herajauhoa… Toki hyvät lähteet on aina hyvästä mut lihastenkasvatus on natulla ainakin niin pitkäjänteistä hommaa ettei ehkä kannata syödä itteensä ekan kolmen vuoden sisällä köyhäks 😀 ja monipuolisuus kunniaan!

  Pakko sanoo että sulla on todella hyvä asenne punttitouhuihin ja elämään ylipäätään, respect!

  MH08/19/2014
 • No siis kyllä sitä tuotakin halvemmallakin olis päässy jos olis menny isompaan markettiin, mutta koska kaikki oli kiinni niin ei voinu minkää. 😀 Ei ollu kuitenkaan ihan puhtaista lähteistä kalorit. Siinäpä onkin varsinainen työmaa kun alkaa ottaa riisistä ja kanasta 10000 kaloria överipäivänä. Järkevääkö? En tiedä. Pääkopalle se tekee kuitenkin hyvää.

  Jauheliha ja kanasuikaleet onpi halvimpia kaikkien riisien, pastojen, perunoiden ja pakastekasvisten kanssa. Siksi jengi niitä paljon mussuttaakin. Ei oo järkeä ampua kulutusta yli ihan omien rajojen jos vähemmälläkin pääsee samaan. Onhan se sisäfile reilusti parempaa kuin sikanauta eipä siinä. 😀 Riippuu omasta tulotasostakin, paljon kannattaa laittaa. Työttömänä tullu enemmän ja vähemmän oltua menneinä vuosina, niin kaikki rahat meni kyllä ruokaan heti vuokran ja laskujen jälkeen. Kaikki.

  Kiitos! Pitää pitää asennetta yllä! Samuin sinne. 🙂

  vitamiini08/21/2014

Vastaa