13.9.2014

Tän päivän teemana oli ylämysmatka Ruoholahteen kuntosali Mayorsille tappamaan jalkoja. Oli niin hienoja ja jänniä laitteita, että tällainen maalaispoika oli ihan ihmeissään! Ilmassa piti ensin olla ihan kevyttä jumppaa, mutta sitten mietin, että ei kai sitä nyt lähdetä toisille saleilla mitään kevyitä läpsyttelyitä puuhaamaan. Se on helpompaa olla salilta pois kokonaan kun yrittää himmailla treenitehoja alemmas. Painoista ei suurempaa muistikuvaa. Jonkunlaisia levyjä vaan lisää sen verran, että tuntuu oikeissa paikoissa ja on sopivan raskasta. Helvetin motivoiva ympäristöhän tuo oli treenata. Wileniukset ja kumppanit treenas vieressä kauheita murhasettejä kintuille samoilla laitteilla, niin pitihän sitä itekki jotain yrittää. Jospa nää kanankoivet tästä vielä kehittyis.

Jalat

Reidenojennukset: 4×12
Hack-kyykky kapea: 4×12
Jalkaprässi kapea: 4×12

Sjmv kp: 4×12 30-60kg
Reidenkoukistukset istuen: 4×12
Reidenkoukistukset maaten: 4×12

Pohkeet donkeykone: 4×12
Pohkeet istuen: 4×12

Tosta Mayorsin logosta tulikin mieleen, että jos jostain löytäis vanhoja powerhousen, gold’s gymin ja muiden mestojen treenipaitoja niin vois laittaa ostoon ja ripustaa seinälle. Mulla on yks paita seinällä ja se on jostain Californiasta 90-luvulta tai jotain ja lissää pitäis saada. 😀

Samoin tuli käytyä InBody-mittauksessa ja pelkäsin ensin, että arvot näyttää surullisen masentavilta, mutta ihan ok tuloksia näytti tulleen. Siitä en tiedä kuinka nuo arvot paikkaansa pittää, mutta jotain ton suuntaista oon ounastellutkin. Suuntaa antavia nuo kai on enempi. Päälle sata kiloa rasvatonta massaa näytti ihan ok kehitykseltä. Tällä hetkellä paino keikkuu edelleen tossa 118 kilon tuntumassa. Siitä kun satkuun silpasee niin on varmaan ihan ok. Nyt mestat on selkeästi pienentyny mittojen ja peilin mukaan, mutta paino ei juurikaan ole laskenu pitkään aikaan. Kehitystä se on sekin. Hitaasti hyvä tulee. Jaloista varsinkin on lähtenyt rasvamassaa hyvään tahtiin veke. Eikä aerobinen kuntokaan ole ihan paska kun sitä on pyrkinyt myös kehittämään juoksemisilla ja fillarihommilla.

Two Steps From Hell – To Glory

Vastaa