17.9.2014

Jaloille otin tommosta pitkää pumppaussarjaa. 4×20 toiston yhtäjaksoiset prässi- ja kyykkysarjat olivat aika mehevän naukuvia. Virittelin jalkaprässiin nuo kuminauhat, jotka linkoaa kelkkaa paljon lujemmin alaspäin yläasennossa ja hinkkasin semmosta jalkaprässin “etureiden loppuojennusta”. Kelkkaa ei päästetä ikinä niin syvälle, että paineet karkaa etureiskoilta, vaan lasketaan aina siihen pisteeseen asti, kunnes tuntuu, että takareidet ottaa liikaa duunia osakseen ja työnnetään siitä heti ylös. Sama homma kyykyssä. Ei liian ylös eikä tappisyvään, vaan vajaata etureisipainepumppausta.

Näyttää ihan pelleilyltä ja vajaalta nylkytykseltä ulkopuolisten silmin, mutta toimii etureisiin kuin häkä. Varsinkin toi pisaralihas ottaa ihan hullua hittiä. Onneks mä oon salil eka salil vika kello viiskuus aamulla, niin ei siellä paljoa ihmisiä sillon heilu. Varsinkaan tekemässä jalkoja. Pohkeet on alettava tekemään jossain muussa treenissä jatkossa kuin näissä etu- ja takareisiseteissä.

Vittuilu on paras kannustus ja suurimmat saavutukset saavutetaan suurimpien vaikeuksien jälkeen. Se on hyvä käyttää negativiisia asioita voimavarana johonkin positiviiseen. Elämässä kun sattuu ja tapahtuu välillä yhtä sun toista.

Jalat

Reidenojennukset: 4×20 50-100kg
Jalkaprässi kapea: 4×20 155-275kg +2x vastuskumnauhat
Takakyykky kapea: 4×20 50-100kg

Reidenkoukistukset istuen: 4×20 50-100kg
Jalkaprässi sumo: 4×20 155-275kg
Sjmv tk: 4×20 50-80kg

+kävelyt ja pyöräilyt

AWAKENING

Comments

  • Äijä on kyl päällikkö! Jauhaa punttii ja käy välillä heittää jotain syvällistä tänne. Tykkään sun treenifilosofiasta, et paljo mee muotien mukaan vaan treenaat sillä omalla jutulla ja vaihtelet volyymia ja intensiteettia. Peukku!

    Sande09/17/2014
  • Kiittii! Ei kai sitä muutakaan järkevää tekemistä keksi harrastukseksi. Muitakin lajeja on jo kokeiltu eikä oo kiinnostanu. Uusiin on kysytty, mutta ei oo kiinnostanu. x)

    Syvällistä hah! ;D Hirmuisesti ei henkilökohtaisesta elämästä tuu seliteltyä. Sillekin on syynsä. Pitää yrittää pitää tää suht koht treenihenkisenä vaikka välillä tulee muutakin tarinaa. :))

    Joo oman pään mukaan mennään. Ei tää nyt omasta mielestä kauhean huti oo menny. Kai se niin menee, että kun keksii omat toimivat systeemit, niin kannattaa tehdä niillä eikä matkia muita.

    vitamiini09/18/2014

Vastaa