18.9.2014

Aamusta rintapumpausta ja illasta pelkkiä ojentajia. Oikea olkapää ei välillä kestä julmia venytyksiä ihan ala-asentoon asti tasapenkissä, jolloin paineet siirtyy monesti etuolkapälle, joten kierrän tän jättämällä liikerataa vajaaksi venytyksessä ja korostan supistavaa osaa levityksissä ja punneruksissa. Sama homma pecdeckissä. Tää taas meinaa sitä, että rinnan osalta tuli paljon stoppeja pysäytyksellä.

Elikkä niin, että pysäyttää penkissä ja vinopenkissä tangon 10 senttiä rinnasta, pitää siinä hetken, pukkaa tangon siitä ylös ja pitää supistuksessakin hetken. Helvetin kuluttavaa voimille, mutta vain oikeat lihakset tekee duunia. Ei tule pomppuja rinnasta, venytyksiä ja elastista energiaa nivelistä, jänteistä ja olkapäistä. Ei mitään egohommia.

Jännä kokeilla näitä vajaiden liikeratojen tekniikoita, koska nekin tuntuu toimivan, jos tietää mitä tekee. Hauiskäännöt sai ihan uuden ulottuvuuden kun pumpas hauiksen kääntöliikkeen “loppusupistusta” jatkuvalla pitkäkestoisella jännitteellä suht kevyellä painolla. Ihan hullun meheviä poltteita.

Pro-ukkojen videoistahan nää ideat on tullu, mutta kun noita on ite kokeillu, niin kummasti ne toimii. Eikä vaadi edes mitään aineidenkäyttöä vaikka useat  niin sanookin. En oo ikinä ymmärtäny sitä, kun jengi tuijottaa pro-ohjelmia ja erikoisia tekniikoita ja katsoo, että ei tuosta voi mitenkään palautua muulla kun shitloadilla aineita.

Muutenkin typerää päättää jo etukäteen, että homma ei voi mitenkään toimia jos sitä ei ole edes kokeillut. Sangen ärsyttävä asenne päättää etukäteen, ettei pysty johonkin. Oli se punttia, lampunvaihtoa, sohvan nostoa tai kauppakassin kantoa. Ihan sama missä asiassa. Asiat kun hierotaan kondikseen, niin ihminen palautuu vaikka mistä rääkistä, jos sitä kehoaan osaa lukea jatkuvasti lennossa eikä vedä koko aika yli. Kroppa mukautuu.

Vihdoinkin sain aikaiseksi tilata heraisolaattia ja aminohappoja. Niitä nyt sit treenin ennen ja jälkeen vähän ahkerammin kuin ennen. Boosterit on edelleen poissa käytöstä, koska viimeks kun lipitti niitä niin alko pukata kaiken maailman ylivilkkauskohtauksia ja paniikkihäiriöitä. Oli siinä ilmassa muutenkin semmosta väsymystä ja ressiä kaiken maailman asioista. Erittäin häiriintyny fiilis olla salilla, kun tuntuu, että kohta tapahtuu jotain pahaa ja kuolema koittaa. Samoin tuntui siltä, kuin joku paha henki olisi ollu vieressä läsnä. Lopetin jumpat ja lähdin saman tien himaan nukkumaan. Väsyneenä kun niitä kittaa, niin tietäähän sen mitä siitä seuraa. Pois moiset ja riittäviä unia kuulaan.

Rinta

Pecdeck: 4×15-8 40-70kg
Vinopenkki vv-kone: 4×15-8 40-110kg
Vinopenkki tk: 4×15-8 50-100kg
Tasapenkki tk: 4×15-8 60-80kg
R-talja flyesit alaviistoon: 4×15-7 60-90kg
Vinopenkkiflyesit r-taljassa D-kahvoilla: 4×15-8

Ojentajat ja olkapäät

Dippi: 4×14-8 op
Kapea penkki: 4×15-7 60-90kg
Pushdown suora tk: 4×22-11
Ranskis maaten kp ya hammer: 4×15-8 12,5kg

Viparit sivuille kp: 7×20-8 3kg
Viparit taakse kp: 7×20-8 3kg

+kävelyt ja pyöräilyt

Frankkia on vaan pakko fanittaa:

Huge on a Hundred: Frank “Wrath” McGrath

Vastaa