19.11.2014

Jaloille suht kovaa runtua. Takareisissä tuntu olevan potkua, joten yritin nykiä suorinjaloinvetoja niin kovilla romuilla kuin pystyn. Tähtäsin 170 kilolla kutoseen, mutta voimat hyyty jo 4 kohdalla. Paino on tällä hetkellä saunakuivana 116,8kg. Näinä kolmena viimeisenä treenipäivänä toimivaksi systeemiksi on osoittaunut vetää kovat jumpat ensin alle ja sen jälkeen painella suoraan mäkkäriin natustamaan pari hamppariateriaa koneistoon. Loppupäivän jauhan sitte tuota samaa bodisafkaa ku aina ennenkin ja vähennän annosten kokoa iltaa kohti.

Jalat

Reidenojennukset: 4-5×8 40-90kg
Jalkaprässi: 5×8 180-380kg
Smith-kyykky: 6×6 50-140kg
Etukyykky: 4×6 50-110kg

Sjmv tk: 5×6-4 60-170kg
Reidenkoukistukset istuen: 5×8 40-70kg
Jalkaprässi leveä: 4×8 80-170kg +n pt

Ja jälleen kerran jaloista sivukuva, ettei pääse nekään loppumaan. Jotain pientä kiristymistä on jaloissa tapahtunu. Takareisi pitää saada edelleen semmosen muhkean roikkuvaksi. Välillä jaloille tulee tuplatreenipäiviä ja välillä yks kerta raskaammin riittää. Välillä tuplapäivinä otan etureidet ja takareidet erikseen ja välillä treenaan samat lihat pari kertaa päivään. Välillä pitkän sarjan treenit tulee aamulla ja lyhkäset illalla ja välillä päinvastoin. Jalat tuntuu vastaavan koko kropassa parhaiten teki niille mitä tahansa. Välillä ei haittaa vaikka niille antaiskin vähän pitempiä aikoja lepoa.

Tänään elimme jänniä aikoja erään uimahallin suihku- ja saunatiloissa. Saunassa ollessa eräs vähän tuhdimpi venäläinen mies (karhu) tsekkaili tiukasti oikealla semmosella haukan katselleella, että heikompaa olis hirvittäny. Siitä sitten 3-4 sauna- ja suihkukerran jälkeen pukkariin pukemaan. Hetken päästä sama mies tulee alasti istumaan siihen ihan lähelle ja ottaa semmosen mukavan haara- ja nojausasennon penkille ja kaivaa juustonaksupussin kaapistaan ja alkaa niitä syödessä tsekkaamaan vähän enemmänkin. Sivusilmällä huomasin, että katse seuraa koko ajan perässä minne tahansa siinä pyörinkin. Onhan se varsin mukavaa tarjota silmäniloa muille. En jostain syystä ihan hirveän paljon tykkää käydä julkisissa suihkuissa ja saunoissa.

Vastaa