4.11.2014

Pariin pieneen osaan pilkottu treenisysteemi jatkuu tasaisen tappavasti. Aamulla otin rintaa ja ojentajia. Päivällä oli luvassa olkapäitä ja hauiksia. Kestot pidin suht lyhyenä. 3 sarjaa per liike. Vika sarja on vasta oikeasti raskas. Eli periaatteessa sitä ennen on pari lämppärifiilistelysarjaa per liike ja sen jälkeen yks kova sarja.

En ikinä tykkää nousta suoraan raskaimpiin sarjapainoihin. Kun nousee painoissa ylöspäin sarja kerrallaan, niin tuntumat pysyy oikeilla lihaksilla ja riskit vähenevät. Jos suoraan ottaa raskaimman raudan niin ilman välipainoja, niin homma tuntuu reilusti raskaammalta kuin välinousujen kanssa. Kroppa varmaan valmistautuu tällä systeemillä aina kovempaan suoritukseen portaittain. Mene ja tiedä. Jatketaan harjoituksia.

Taidanpa laittaa tommosen putkirullahässäkän tilaukseen. Tai sit käyn vaan jossain tarjoustalossa ostamassa alle metrin jotain muoviputkea ja rullaan sillä. Kevyt päällystys jotain huokoisaa materiaalia siihen pinnalle vaan. Sais hieman avattua noita mestoja. Jalkoja olis varmaan “kiva” availla sillä ja helliä oikein kunnolla. Etu- ja takareisiä varsinkin.

Oon viime aikoina myös mentaalivalmentanu itseäni ja omaa ajatusmaailmaa. Yritän vaientaa semmoisia negatiivisia sisäisiä keskusteluita, jotka estää/hidastaa tekemästä erilaisia asioita ja rajoittavat elämää ja tekemisiä. Samalla ei jotenkin jaksa hirmuisesti ressata pikkuisista vastoinkäymisistä. Ku kattoo päivät pitkät kuolleita ihmisiä ruumispusseissa, jengiä jotka on sairastunu syöpiin ja vakaviin sairauksiin, on menettäny liikuntakykynsä, kuljettelee irtileikattuja jalkoja ja ihmisten ruumiiden osia, niin aika hyvin tässä vielä menee. Jokin aikaa sitten joltain osastolta tuli yltä päältä veressä oleva patja joka piti heittää roskikseen. Ihmislihan poltettuun käryynkään eikä mätäneviin lihoihin ei oikein meinaa tottua.

Tää on just parhautta ku kaikki asiat pienetkin asiat laittaa vastaan. Pyörän lukot hajoaa, takarenkaan vanteet menee solmuun, reput hajoaa, kumit räjähtelee teille, eväät leviää pitkin reppuja, työkaverit vittuilee, sukulaiset sairastuu, asiat ei mee ihan nappiin ja silti porskutetaan eteenpäin. Nyt ku tuo fillariki hajos niin vedetään sitte true säkrifaissil aamulenkit salille tuolla pimiässä pitkin tätä syksyä ja talvea. Just viime viikolla kävi naurattaa ku keskellä yötä vedin suklaaheraa naamariin. Tietenkin just sillon aivan helvetinmoinen nenäkutitus alko. Alle sekunnissa tuli yhtäkkinen aivastus ja koko suun sisältö pitkin seiniä ja valkosia astiakaappeja. Jatketaan harjoituksia…

1. Rinta ja ojentajat

Pecdeck: 3×12-8 35-55kg
Vinopenkki tk: 3×12-8 60-90kg
Vinopenkki kp: 3×12-8 28,5-40kg
Vinopenkkiflyesit r-taljassa D-kahvoilla: 3×12-8
Tasapenkki kp: 3×12-8 28,5-40kg

Dippi istuen koneessa: 3×12-8 100-140kg
Pushdown suora tk: 3×12-8 35-45kg
Kapea penkki smith: 3×12-8 50-70kg

30min

2. Olkapäät ja hauikset

Viparit sivuille koneessa: 4×15-8
Viparit sivuille kp: 4×15-8 3-6kg
Viparit taakse koneessa: 4×15-8
Viparit taakse kp: 4×15-8 4kg
Pystypunnerrus smith nt: 4×15-8 30-45kg

Hauiskääntö kp vt: 3×15-7 11kg
Hauiskääntö z-tk: 3×15-7 20kg
Hauiskääntö scott z-tk kapea: 3×13-7 20kg
Hauiskääntö hammer kp ya: 3×18-7 11kg

30min

+kävelyt ja pyöräilyt

Tykki versio tästä peliteemasta:

Battlefield 4 – OFFICIAL MAIN THEME (Extended)

Vastaa