29.12.2014

Tämä lomaviikko, kuten kaikki muutkin lomaviikot on hyviä aikoja pyhittää tähän jumppahommaan. Ylimääräinen ressitekijä poistuu kuvioista ja energiaa on ihan toisella lailla. Sunnuntaina pidin pitkän päivän jälkeen suht kovan mättöpäivän ja imin illalla monta tonnia kaloreita koneeseen, koska tuntui siltä. Kaikkea sellaista mitä ei tule normaalisti nassutettua. Oliskohan siinä ollu vajaaseen neljään tuntiin jotain 5000kcal. Jaksaa jauhaa taas kanalihariisikalaperunakasvispyllyjäjapuurojaproteiinijauhe- linjalla eteenpäin, kun on välillä nautiskellut.

Tiputtelen tällä viikolla liikkeitä hieman pois. Päiväunet tulee myös mukaan kuvioihin. Iskee niin mukava väsy liikunnan jälkeen, että on suorastaa luksusta, että pääsee suoraan nukkumaan vällyjen väliin. Eilisenkin setin jälkeen menin päivällä sänkyyn ja samantien nukahdin. Heräsin illemmalla ja keitin kahvit ja nukahdin taas. Ah. Zzzz…. Parhautta.

Arkisin ei viitti nukkua päivällä, koska se sotkee rytmit. Illalla ei voi valvoa kovin myöhään ja on käytävä aikasin nukkumaan jos meinaa herätä suht virkeänä aikaisin aamulla 04-06 välillä. Tai voi, mutta vähäset unet tän treenitahdin kanssa on melkein sama kuin henkinen ja fyysinen itsemurha.

Nyt kun muistelen, niin ennen sitä painettiin 3-5h yöunilla suht pitkäänkin, mutta ei nykyään pysty ihan samaan. Jossain vaiheessa tulee se stoppi ja mopo hyytyy. Olotilat väsymystiloissa ei oo mitään herkkua. Kylmää hikeä, muisti ei toimi, paniikkihäiriöntynkää, fiilikset menee ylös ja alas jne. Tohon vielä elämän kaikki muutkin ressitekijät päälle, niin soppa on valmis. Never ögen uudestaan.

Rinta ja ojentajat

Vinopenkki kp: 6×12-6 21-51kg
Vinopenkki smith: 7×12-8 40-100kg
Tasapenkki kp: 6×12-4 21-51kg

Dippi: 6×6 op
Pushdown z-tk: 5-6×12-8
Pushdown köydellä: 5×12-8

+pyöräilyt ja kävelyt

Workout Intensifiers for Muscle Growth – Ben Pakulski

Vastaa