13.1.2014

Yläpelti äkkiä aamusta turvoksiin ja sitten salaisesti posettelemaan salin alakerran peilin etteen. Jännästi sitä itse yllättyy, kuinka paljon sitä onkaan tässä vuosien varrella saanut tahkottua lisää lihasta. Alun 60 kilosta on jonkin verran tultu ylöspäin tähän 117 kilon elopainoon. Oon vaan niin hiton hyvä nollaamaan tilanteen ajattelemalla, että ei tää oo oikeastaan yhtään mitään. Kerran vuoteen kun ottaa paidan pois päältä, niin huomaa jotain muutostakin. No pikkuhilijoo hyvä tullee. Rasvaa on vielä liikaa. Ja lihasta tietty liian vähän. Edelleen. Loputon noidankehä.

Oikeastaan ihan sama mitä teen, niin aina löytyy jostain joku, joka jaksaa ilkkua meiksin hienoja ruokasysteemeitä tai muuten vaann painaa alta lipan, vähätellä tai vittuilla. Noh, se kai kuuluu olla osana prosessia. Muutoksen tuulet alkaa puhaltamaan noin muutenkin. Niistä myöhemmin lissää.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

R-talja flyesit: 4×12
Vinopenkki smith: 3×12 40-80kg +1 tsarja 20-25 100-40kg
Vinopenkki vv-kone: 2×12 40-70kg +1 tsarja 20-25 100-40kg
Tasapenkki smith: 2×12 40-60kg +1 tsarja 20-25 100-50kg

Dippi: 3×10-6 op
Pushdown ylätaljassa suora tk: 3×12-8 35-45kg
Pushdown köydellä: 3×15-10

Viparit taakse kp: 4×15-8 4-10kg
Viparit sivuille koneessa: 4×15-8

40min

Alkuu otin vähän rintapumppauksia ja nivelille lämpöä ristikkäistaljalla ja sen jälkeen lämppäsarjojen jälkeen pelkästään yks kova sarja per punnerrusliike. Yks tiputussarja jatkuvalla, yhtäjaksoisella jännityksellä, pumppaavalla, liikkeellä ilman taukoja. Toimii. Painon tiputus tuli juuri aina ennen failurea, eikä tankoa lukita missään vaiheessa hakasiin.

Saa olla pirun tarkkana eri punnerrusliikkeissä, että paineet pysyy rintalihaksilla eikä siirry liikaa etuolkapäälle. Kun jättää venyttävän osan liikkeestä vajaaksi, niin homma toimii ku häkä. Jos ristikkäistaljassa veis kädet ihan taakse ja antais rintalihaksen venyä äärivenytykseen asti, niin olkapäille iskee todella julmat paineet. Ei hyvä asia rinnan kasvun kannalta. Eikä olkapäiden.

Tiputussarjasysteemi kopioitu suoraan: Tommi Heinosen treenivideoista

Asiasta toiseen ja ruuanlaittoon. Tulee melkein kaikki safkat laitettua ite, niin on ihan veikeetä, että ne myös maistuu hyvälle ja niitä jaksaa nassuttaa eikä tarvi kauheasti irvistellä. Kun on safkat on puhtaita, niin sitä on pakko viritellä yhtä sun toista maustetta kehiin, jottei safkaa tarvi sotkea millään raskailla kastikkeilla, kermoilla sun muilla samanmoisilla. Se pelkkä plainandsimple jauheliha ei oo kummiskaa kovin kummosen makusta päivästä toiseen.

Ärsytti jatkuvasti ostella mausteita pienissä purkeissa, kun ne on kuitenkin jatkuvasti loppu. Tänää tuli toinen ääni kelloon ja siirryin raskaaseen sarjaan panostamalla isolla rahalla isoihin purkkeihin. Puolen kilon purkit tulee pidemmässä juoksussa halvemmaksi. Alkaa saada ruuan maut uusia ulottuvuuksia. Suolattomia settejä nuo on. Suolan saa erikseen pussista.

Vastaa