19.1.2014

Fitnesslife4eva is back. Pari huilipäivää otin salista ja väänsin tiukkaa ahertamissa duunissa. Eläimellisen pitkiä päiviä takana. Kalorinkulutus tapissaan. Kova väsy on painanut päälle välillä huonojen yöunien takia, mut oon ratkaissut tän ongelman nukkumalla vähän väliä ruokkiksilla pieniä pätkiä. Just sen verran, että käy unessa ja piristyy. Tai sit vaan makailee selällään ja yrittää nollata ajatuksia.

Parit fillaroinnit otin kummallekin päivälle kestot yhteensä n 1,5h per päivä. Oli aika hoocee-kelit vedellä useita kilsoja peilijäisellä tiellä. Nappularenkaat oli alla muttei nastallisia. Eivät olleet hiekoitusmiehet paljoa teitä turhia hiekoitelleet. Alko olemaan kunnon extremeurheilun makua vedellä taas jälleen kerran fillarilla aamuviideltä mustalla täällä isolla Lahdentiellä yhdistelmärekkojen seassa. Parit kerrat tuli lennettyä turvalleenkin. Oppiipahan olemaan. Ei vaan hirveesti viittis ittiään teloa katkipoikkirikki, kun vanhasta kokemuksesta tietää että siinä kestää monta kuukautta toipua kun on paikat säpäleinä. No mutta kaikessa on riskinsä.

Tänä aamulla paino alhasin kuin monee vuoteen. 114,7kg. Treenit oli vähän kompromisseja, kun ei meinannu nuo tangot ja kahvat pysyä hikoavissa käsissä niin mitenkään. Puhaltele siinä sitten omia pikku kätösiä, kun ne vuotaa ku seulat. Jäi versat ja mankut himaan. Menee melkein pelkästään otevoimaharjoitteluksi ja karkaa fokukset selältä. Noei. Oikeasti on vaan paskat otevoimat pitää pitempää sarjaa käsissä. Mankun kanssa pysyy vielä 130-140, mutta ilman mankkua tippuu jo tossa 120-130 korvilla pidemmissa sarjoissa kun tanko tuntuu ketjuöljyllä voidellulta. Varsinkin jos on oikein rivakka tyyli soudella, niin ala-asennossa meinaa olla luikasta. Liukasta, sano mummo jäällä. Remmeillä sit pysyy mikä vaan tietty näpeissä. Yllättäen.

Nyt nukutaan hyvin ja pitkästi ja huomenna jatketaan harjoituksia aamutuimaan.

Selkä ja ojentajat

Maastaveto: 7×3 60-180kg
Kulmasoutu tk mo: 4×8 60-120kg
T-kulmasoutu H-kahvalla: 4×8 60-120kg
Alatalja suora tk kapea vo: 3×8 60-100kg
Ylätalja leveä mo: 3×8 60-100kg
Ylätalja H-kahvalla: 3×8 60-100kg

Dippi: 8×8 op
Kapea penkki smith: 4×6 40-100kg
Pushdown ylätaljassa suora tk: 4×6 35-50kg

Bodybuilding Motivation – Beast In My Heart

Comments

Vastaa