2.1.2014

Vaikea on mennä sanomaan noista Voimapuodin taljojen painopakkojen painosta. Numerot menee tyyliin 1-25 ja painot voi olla ihan mitä vaan. Kunhan toistot osuu tietylle haarukalle, niin homma pelittää. Välillä tekee vaan hyvää tähdätä toistoihin ja lihasjännitykseen, kuin suoranaisesti tiettyyn kilomäärään x. Pirusti otin erilaisia vetoja selälle joka mahdollisella leveydellä, kahvalla ja laitteella.

Selkä

Alatalja suora tk leveä mo: 5×10
Alatalja H-kahvalla: 5×10
Rintatuettua vv-konesoutu yk: 5×10-6 20-95kg
Rintatuettu T-kulmasoutu leveä mo: 3×10-8 20-60kg
Alatalja suora tk kapea vo: 4×10
Ylätalja suora tk leveä mo: 1 tsarja 12-15
Ylätalja suora tk kapea vo: 1 tsarja 12-15
Ylätalja kapea H-kahva: 1 tsarja 12-15
Ylätalja leveä hammer nt: 1 tsarja 12-15

Lomaviikkoa alkaa olemaan lopuillaan ja teki kyllä taas niin hyvää olla vaan ja ihmetellä. Huomaan edelleen kirjoittavani lauseita kuin Yoda. Paha tapa joka on ollut matkassa aina.


Fury Official Trailer

Käytiin kattomassa toi Fyry. Toiseen maailmansotaan sijoittuva sotaryskyttely, joka oli sopivan väkivaltainen ja synkkä. Jengiä ei turhaan säästelty. Tää on hyvä nykyajan trendi monien sarjojen osalta, että ensin kiinnytetään katsotaa johonkin hahmoon ja sitten listitään se tylysti pois. Aiheesta ja eräästä leffaan liittyvästä kohtauksesta lisää-> Hauska sinäänsä, että tossakin pätkässä vastapuolilla olleet viholliset juttelivat kuin vanhat kaverit. Sota tietty loppui aikapäiviä sitten, joten ymmärtäähän sen. Politiikkaahan tuo sodankäynti aina on vain. Rahasta ja vallasta käytävää jonninjoutavaa melskaamista.

Leffasta tuli mieleen takavuosien Call Of Dutyt, joita tuli paukutettua ties kui monta kertaa läpi. Ykkönen ja kakkonen oli aikanaan todella kovia. Samoin Medal Of Honorit. Muutamassa kohdassa kummatkin pelit onnistuivat aiheuttamaan kylmiä väreitä. Kakkosen lopussa on muistaakseni semmoinen tehtävä, missä pitää vallata natsien hallussa oleva korkea kukkula ja pitää se hallussa tietyn ajan, kunnes apujoukot saapuvat. Siinä kun alkaa musat soimaan, pommikoneet laulamaan, kraanatit satamaan niskaan, ukkojen hönkiessä vallihaudoista päälle, niin ai että. Puhutattakaan, niistä muutamista tankilla-ajo tehtävistä. Jossain metikön rajassa huristelet tankin kanssa ja yrität ampua vihollistankkeja helvetin hitaasti lataavalla kanuunalla, samalla kun vihollisrankit räjäyttää oman telaketjukulkuveuvon palavaksi metalliseksi kasaksi.

Myös ikuisuuden vanha Enemy Territory oli kovaa mättöä netissä. Natseja niputettiin yötä päivää niin perkeleesti rynkyllä ja snipulla. Nykyään tulee vähän pelattua yhtään mitään. Tuntuu arkisin olevan kortilla tuo aika.

Vastaa