26.1.2015

Kirjoittelen noita päivämääriä näköjään taas päin helvettiä, koska elän taas viime vuodessa. 😀 Alkaa vissii tulla liian rutiinia tästä hommasta, niin kirjoittelee ilman selkeetä ajatusta ja homma luistaa eteenpäin pelkällä vaistolla. Tänä aamulla jalat ja vähän masua. Illalla pelkät haubenderipumpit.

Aamuherätykset oli suhteellisen makiat. Kauheita painajaisia läpi yön. Kiva herätä niistä kun on pieni paniikki päällä. Tunnetila jää päälle pääkoppaan vaikka uni onkin loppunut. Välillä tuppaa tulee niin häiriintyneitä aiheita, että häiritsee jo itseäkin.

Joskus kauan sit tuli kateltua ihan liikaa kaikkia kauhu ja väkivaltapätkiä. Sit loppu hyvä meininki ku alkoi vähän liikaa tulla samat aiheet ja kohtaukset mieleen. Hengittele siinä sit rauhassa ku samat perkeleen haamut ja ruumiit alkaa liikkua kotinurkissa. Ei ole yks eikä kaks kertaa kun niistä on semihyvät paniikkikohtauksetki saanu aikaiseksi. Paranormal activitya kerran katsoneena seuraava yö meniki jännäillessä, että koska ne keittiön kaapit alkaa avautua ja tavarat lennellä ilmassa pitkin kämppää. Missä alkaa pitkin kämppää hiipiä epämääräiset hahmot. Heräilet siinä sit vähän väliä unen ja hereilläolon välimaastossa horroksessa ja mietit, että kumpi onkaan totta. Pulssi lyö sataa ja kroppa on ihan tulessa. Samalla hikoilet kuin pieni possu, koska ei vaan millään pysty rauhoittumaan ja samalla tuntuu, että kohta tulee noutaja ja henki lähtee.

Toinen tapaus sattui joskus maissilapset-leffan parissa. Ykkösosassa on muistaakseni se kohtaus, missä koko kellari on täynnä ruumiita pitkin poikin. Noh. Siitä sit rauhallisesti nukkumaan ja pam. Siellähän mä kellarissa seikkailin ruumiiden kanssa seuraavaksi. Oli eri jännä herätä omasta sängystä kyseisen tapahtuman jälkeen. Nykyään kauhu onkin tiukasti poissa mun leffalistoilta.


1. Aamu – Jalat ja vatsat

Reidenojennukset: 3×12 60-100kg
Takakyykky kapea: 3×12 60-100kg
Etukyykky kapea: 3×12 40-80kg

Reidenkoukistukset istuen: 3×12 60-100kg
Sjmv tk: 3×12 60-100kg

Jalkojennostot: 3×12 op
Vatsarutistus vinopenkillä: 3×12 op
Lankkupidot: 3x max op

2. Ilta – Hauikset

Hauiskääntö kp vt seinää vasten takaviistoon: 4×15-8
Hauiskääntö scott z-tk kapea: 4×15-8
Hauiskääntö hammer kp ya istuen: 4×15-8
Hauiskääntö z-tk mo seisten: 4×15-8
Hauiskääntö taljassa suora tk: 4×15-8

Vastaa