11.2.2014

Eilinen lepiä. Teki niin hyvää. Ei ollu mitään halua liikutella ittiään. Tänään ohjelmassa oli suhteellisen kovia vetoja vajailla energioilla. Tommoset setit on täydellinen tilanne kokeilla omaa mielenlujuutta. Vetoa vetoa niin lujasti, että tähtiä näkyy. Tuntumalla ei tällä kertaa mitään väliä.

Olis kova juttu, kun sais aina joka kerta jonkun toisen treenikaverin vetelemään suht samoilla voimatasoilla ja tekemisen meiningillä samaan aikaan. Aikataulut tämmösessä hektisessä nykyelämässä on vaan kaikilla ihan omat. Omat menot ja elämät. Osalla sitten ei vaan tuo henkinen kestävyys/jaksaminen/kiinnostus oo mitään superluokkaa, niin ei sen puolesta oikein voi tehdätä samoihin juttuihin. Ei siinä, että pitäis, mutta olis hauska semmosia jostain bongailla.

Varmaan vaatis salinvaihtoa tän hetken oletuksesta, mutta ei tohdi vaihtaa muuhun, kun tän hetken salimaksut on niin olemattomat ja etäisyys kodista on enemmän kuin hyvä. Turha sitä tukikohtaa on vaihtaa minnekään 600km päähän, koska kulkeminen menee niin vaivalloiseksi ja alkaa paikasta toiseen siirtymiseen tuhraantua liikaa aikaa. Lahdessa on eri saleja siellä täällä, mutta sijainti kodin lähellä on melko ratkaiseva. Mitä nopeammin, tehokkaammin ja aikaa hukkaamatta pääsee tekemään jonkun asian pois alta niin sen parempi.

Eilen suunniteltiin kaverin kanssa helvetin hyviä selkäveto/hauiskahvaideoita taljoihin ja tankoihin. Ne pitäis vaan itte rakentaa ja hitsauttaa jossain. Kaupasta ei moisia saa.

10 fillarilenkkiä tälle viikolle. Viime viikolla samat 10 kpl. Rapeeta kauraa. Alkaa happia kulkea vähän eri lailla. Huomenna jatkuu aamusta samat touhut.

Selkä

Kulmasoutu tk kapea vo: 5×8 50-130kg
Maastaveto: 5×6 50-180kg
T-kulmasoutu leveä mo: 4×8 70-120kg
Kulmasoutu yk kp: 3×8 44,5-64,5kg
Alatalja H-kahvalla: 4×8 60-120kg
Ylätalja z-tk kapea vo: 3×8 60-100kg
Ylätalja H-kahvalla: 3×8 60-100kg
Pullover köydellä taljassa: 2 rpsarjaa 15-20

+kävelyt ja pyöräilyt

2015 LA FIT EXPO – SEMINAR – PHIL HEATH

Vastaa