19.2.2015

Keventely jatkuu. Tai no sen minkä painoissa kevenee, niin se taukojen pituuden leikkauksissa ja kiivaassa tahdissa raskautuu. Ennemminkin jonkinasteista keinotekoista raskauttamista sanoisinko. Failurea ei silti näy eikä kuulu eikä niin ole tarkoituskaan. Ja kun failure välttelee ja painot on keveät, niin pääkoppa ei mene hirmu juntturaan.

Homma etenee. Housut suurenee, masu pienenee ja jokaikinen tuttu tai vähemmän tuttu ihminen alkaa kommentoida muutoksia kropassa. Nälkä kasvaa syödessä. Homma toimii jos koko ajan pikku nälkä painaa päälle. Niinkuin nyt. Päivällä se ei niin haittaa mutta illalla himassa ollessa se vähän ärsyttää. Kuuluu asiaan. Kahvin avulla sitä voi vähän viivytellä pitkin päivää. Hitaasti hyvä tulee. Ei kiirehtien. Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee. Viikonloppuisin on välillä joutunut ottaa 1-2 safkan verran etäisyyttä tästä touhusta. Yleensä raflassa jotain hyvää ja sit takasin raiteille.

Kroppa kestää nykyään tuota maltoakin palkkarissa enempi mitä ennen. Ennen sokerit piikkas niin perkeleen nopeasti ylös jos edes ajatteli maltoa. Pirun huono olo siitä seuras joka kerta. Jäi jossian vaiheessa pois kokonaan. Nyt se on takasin kuvioissa. Ei mitään överimääriä tosin.

Jatketaan harjoituksia lauantaina. Huomenna lepo. Pakko alkaa ottamaan useammin näitä lepopäiviä. Olo noin muuten on jotenkin selkeästi virkeämpi ja skarpimpi vaikka liikuntaa tulee suht paljon. Ei mee arkipäivät semmosessa pienessä unessa mitä ennen. Toisaalta ei tuu paljon oltua liikaa myöskään paikoillaan, niin ei ehdi väsyä ja murehtia eri asioita. Jännä. Tulee kuitenkin noin 14-15 harjoituskertaa keskimäärin viikossa, joten onhan siinäkin jo tekemistä. Ajateltiin lauantaina mennä kaverin kanssa paukuttamaan selkää Mayorsille. Saa nähdä mitä siitä tulee. Sunnuntaina joko ihan kevyttä tai kokonaan lepiä. Olojen mukaan.

Rinta, ojentajat, hauikset ja vatsat

R-talja flyesit: 3×12
Vinopenkki vv-kone: 3×12 40-60kg
Vinopenkki tk: 3×12 40kg
Tasapenkki kp: 3×12 23,5-28,5kg

Dippi istuen koneessa: 3×12 100kg
Pushdown suora tk: 3×12
Pushdown köydellä: 3×12

Hauiskääntö taljassa suora tk: 3×12
Hauiskääntö scott suora tk: 3×12 20kg
Hauiskääntö köydellä: 3×12

Jalkojennostot roikkuen: 3×15-7 op
Vatsarutistukset vp: 3×16-13 op
Lankkupidot: 3x max s

50min

+kävelyt ja pyöräilyt

Vastaa