27.2.2015

Eilen liha oli heikkoa ja mielihalut erilaisia asioita kohtaan olivat suht korkealla. Pystyin kuitenkin voittamaan kaikki houkutukset. Sen kunniaksi, että pystyin välttämään himot herkkuja kohtaan tein tänää palkinnoksi kunnon rapsakan jalkatreenin, kävelylenkin ja fillarilenkin. Kyllä se taas tästä. Kesäkuntoon! Ja tässä tän hetkinen kuntokuva:

Keskikroppaa oon alkanu jauhaa vähän enempi mitä ennen. Voimapyörä oli suht kevyttä todella pitkän tauon jälkeen. Ei oo vatsoja paljon erikseen tullu tehtyä jokuseen vuoteen (?). Mitä se nyt noissa kaikissa vetovariaatioissa on rasittunu vähän väliä. Lähinnä semmosta staattista keskivartalon suorassa pitoa. Ei olla siis niinkuin kastemadot mullassa.

Pari postia sitten uhkasin, että vähentäisin pyöräilyä, mutta saa nyt nähä kun tää tällä hetkellä näyttäis toimivan. If it ain’t broken don’t fix it. Jos homma kerta toimii, niin jatkan kuitenkin. Ei pitäis ikinä luvata yhtään mitään ja lyödä liikaa lukkoon, kun kaikki asiat kuitenkin muuttuu lennosta hyvin monesta eri syystä.


Jalat ja vatsat

Reidenojennukset: 3×12 60-100kg
Jalkaprässi: 4×12 195-315kg
Hack-kyykky: 4×12 70-135kg
Etukyykky smith: 3×12 60-80kg +pt
Reidenojennukset: 4×12 60-100kg

Reidenkoukistukset istuen: 3×12 50-60kg
Sjmv tk: 4×12 50-80kg
Reidenkoukistus seisten 1 jalka: 4×12 20-30kg

Voimapyörä: 3×18-9
Lankkupidot: 3x max
Jalkojen nostot: 3×15-7
Vatsarutistukset vinopenkillä: 3×17-13

Oon saanu tässä jokunen aamu tykittää näitä motivaatiovideoita, että jaksaa herää aamuneljältä lepakoiden aikaan alkaa paukuttaa aerobisia tuonne loskan ja puolen metrin lammikoihin sekaan.

Viime kesänä poliisitki katto vähän pitkään, että mikäs mies se tähä aikaa on vielä hereillä ja mahto varmaan miettiä, että mitä mä touhuan keskustassa aivan yksin aamuyöstä ottamassa nopeuksia. Eikä oo eka kerta ku oon jossain kerrostalon lastenkiikkukeinussa tai rappukäytävän rapuissa roikkunu aamuyöstä ja tehny vatsoja. Kaikkea sitä keksii kun vaan halua on. Hullu näissä hommissa pitääkin olla. Ei sitä muuten pärjää.

Born In Darkness – Motivational Video

Vastaa