19.7.2015

Huh mikä viikko! Nyt on jauhettu sen verran kovaa nää viimeiset 7 päivää, että joutuu ottaa tähän väliin vähän huilia. Laskeskelin nopsaan, että takan on 22 harjotuskertaa mukaan lukien kaikki puntit, kävelylenkit ja fillaroinnit. 6 punttia, 13 fillarilenkkiä ja 3 kävelylenkkiä.

Tän päivän aikana ajattelin mäsäyttää tommoset +10000kcal huiviin mättöruuan muodossa. Ihan vaan kokeillakseni. Tähtäin oli siellä 10054kcalin tuntumassa.  Perus bodiruokaa nassutin alkupäivän ja sit päätin iltapäivästä, että vatut,  tänää on pakko saada reilusti evästä koneeseen! Vetelin noin 3 safkaa noiden kuvan mättöjen lisäksi. Sokeria varmaan tuli enemmän kuin laki sallii.

Noh. Aika oli kortilla jatkuvasti ja sehän jo tiedettiin iltapäivästä. En päässyt tavoitteeseen. Tää idea tuli vasta kello kahden aikaan päivällä ja pääsin toteuttamaan tätä hommaa vasta kello kolmelta, koska työt. Aikaa oli varattu aina kello puol kymppiin asti, koska sillon pitää alkaa paastoamaan 12 tunniksi. Lopputulos oli kuitenkin kohtuulliset 8969kcal noin kuuteen ja puoleen tuntiin. Jos olis kello antanut tasoitusta 8h lisää timeframeen, niin homma olisi ollut helppo nakki.  Jos päivästä vähennetään reilusti tunteja pois, niin maalaisjärjellä ajateltuna hommaa pitää tykittää entistä kovempaa tahtia. Vatsa ei  tota määtää pysty prosessoimaan noin tiiviillä tahdilla ilman jänniä oloja ja täydellistä tukkoisuuden tunnetta. Myöskään se, että ruokahalu on koko ajan miinuksen puolella ja pää huutaa jatkuvasti sitä, että et nyt jumalauta ota enää lisää. Tämmöstä jossittelua taas, mutta aiheellista semmoista. Oli tuossakin määrässä tekemistä. Meni täysin työstä.

Sinäänsä toi kalorimäärä ei ole mahdoton jos siihen vaan varaa reilusti aikaa pitkin päivää. Tommosta määrää tuli joskus aikanaan nassutettua joka päivä puhtaasta safkasta. No mutta tämmösiä kokeiluita tällä kertaa. Voi niitä omia rajoja rikkoa näinkin. Eiköhän noilla palaudu tän viikon rasituksesta. Huomenna taas normilinjalle. Kalkkunaa, riisiä ja pakastevihanneksa all day long. Ens viikolla alkaa loma!

FullSizeRender

Olkapäät ja ojentajat

Vipunostot taakse kp: 4×10-8 6-12,5kg
Vipunostot sivuille koneessa: 4×10-8
Pystypunnerrus kp: 4×8-6 21-28,5kg
Vipunostot taakse koneessa: 4×10-8

Dippi: 4×8-6 op
Kapea penkki smith: 4×8-6 40-80kg
Ranskis nt kp istuen scott ya: 4×8-6 8-16,5kg
Pushdown 2x vastuskuminauhalla: 4×10-8

+kävelyt ja pyöräilyt

bnjbj

 

Vastaa