9.7.2015

Kolmatta päivää huilitaan sänkypotilaana. Räkä lentää, kuuppa on tukossa ja keuhkoja ahistaa. Tästä tulee näköjään loppuen lopuksi 6 päivän lepoputki. 😀 Öisin oon ottanu reilusti unta kuulaan ja päivällä kaupan päälle päiväunia. Ai, että tekee höpöä. Höpöä tekee myös maata vällyjen välissä kaikkia päivät lähes liikkumatta. No pitää levätä hyvin, että jaksaa. Kauhea polte on päästä salille jumppaamaan. Huomaa oikein kuinka energiatasot alkaa nousemaan, kun vaan on ja ihmettelee.

Asiasta toiseen. Terveys- ja urheilijavakuutus meni läpi! Jej! Hinta toki on kohdallaan, mutta vielä kohdallaan se on jos itsensä onnistuu telomaan kantokuntoon. Viime kesäinen olkapäävamma opetti nöyräksi. Se ainakin tuli opittua, että vaikka vamma vaikuttaa treeneihin paljon, niin vielä enemmän se vaikuttaa normaaliin arkeen. En pystynyt toisella kädellä tekemään juuri mitään useaan viikkoon. Vielä pitempää kesti kuntouttaa sitä kestämään treeniä.

Lähi- tuttu-, ja kaveripiirissä ollu tässä lähivuosina sen verran kovia sairastumisia yhteen sun toiseen asiaan, joten päätin oppia omista sekä muiden vastoinkäymisistä, että josko petais vähän omaa tulevaisuutta ja ajattelis näitä asioita pitemmällä tähtäimellä ja laajemmin. Tavoite on pysyä hengissä ja terveenä jos se vaan on mitenkään mahdollista. Ikää ku tulee jatkuvasti lissää, niin elämä voi läiskiä kaikkea ihmeellistä vastaiskua päin naamaa. Tietty kaikesta pyritään pääsemään aina yli oli se asia mikä tahansa.

Vastaa