7.-12.8.2015

Hietsulla.

Hietsulla.

Loma on päällä tämän viikon. Tekemistä on riittänyt varsin mukavasti. Energiaa on ja päivittäin oon ottta tuplatreenejä. Kesästäkin pitää nauttia, joten rannalla on lekoteltua ja uimassa käyty. Puistoissa otettu arskaa ja ruskistettu ihoa maltilla. Auringossa on kiva köllötellä ja ottaa rennosti. Jäätelöä unohtamatta. Hikoilu ei onneksi ole niin julmaa kuin ennen, joten homma on sikäli helpompaa viihtyä pitempiä aikoja kuumassa.

Toissa viikkoinen lomareissu päätyi lehteen asti. 😀

Otan nää loma-ajat vähän lunkimmin safkaamisen osalta. Tähtään suurin piirtein tiettyyn ateriamäärään, mutta kippoja en ala lomilla raahaamaan joka paikkaan. Tässä sen just huomaa, että kun on eri paikoissa yötä ja reissaamassa pitkin maita ja mantuja jatkuvassa liikkeessä, niin tasainen syöminen on suht haastavaa pitää yllä. Toki se 5-6 safkaa tulee imettyä kitusiin vaikka mikä olis, mutta paino sanalla edelleen haastavaa. Kaupasta toki pystyy aina lennossa hakemaan jotain kevyttä tai vähemmän kevyttä evästä tilanteen mukaan, mutta toi ruokien kuskaus paikasta toiseen kipoissa ja kupeissa on haastavaa.

Kylmälaukkua ei tohtis kuitenkaan kantaa jatkuvasti selässä tuon normirinkan (brittiläinen keikkalaukku) ohella. Tosin mä oon melkein aina kuljettanu kylmäruokia lämpimässä ilman mitään kylmälaukkuja. Kyllä ne ruuat säilyy lämpösessäkin hyvin ilman mitään kylmäketjun katkeamisia. Kaikilla on aina kauhea vouhotus päällä, että ei voi kuljettaa sitä ja tätä ku ei saa safkoja heti jääkaappiin kylmään. Päiväyksen yli menneitä tuotteitakaan ei uskalleta laittaa naamariin, koska jos ruoka/elintarvike menee päivälläkään yli ni ruoka on heti huonoa. Perus elintarvikkeet tunnistaa mausta jos ne on jo huonoja. Moni asia säilyy ihmeellisissä olosuhteissakin (lämpöisessä) täysin hyvänä. Lihat ja maitotuotteet on ollu repussa päivän pari ja sen jälkeenkin oon vielä laittanu jääkaappiin tai suuhun ja vielä ne on täysin ehtaa kamaa. Eikun nassua kohti vaan. Ei oo väärin olla tämmönen jätemylly. Ruokaa en tohdi heittää pois vaikka mikä olis. Kaikki pyritään käyttämään ja pois saa heittää vasta sitten, kun safka on täysin syömäkelvotonta. Maun perusteella tunnistaa monta asiaa. 😉

Espressoa huiviin.

Espressoa huiviin.

Viime apinoitiin kamun kanssa Pakkiksella viime aikana lisätystä videoista jalkakidutussettejä. Painot on menettäny tommosissa seteissä täysin merkityksen. Ja kun treenit menee kuin pimeässä tunnelissä seikkaillessa ja “selviytyessä”, niin painoistakaan ei juuri sen kummemin ole mitään muistikuvia.

Sinäänsä näissä etureisijutuissa ei ole mitään uutta auringon alla, koska nää systeemit on keksitty jo vuosikymmeniä sitten. Eri ihmiset käyttävät vaan myöhemmin samoja juttuja, koska ne toimii. Itsekin joskus 10 vuotta sitten kokeilleena totesin, että toimivia ovat. Polvikulma suureksi, lantion ojennus pieneksi, homma menee etureisille ja homma toimii. Toimii hackissa ja prässissä. Kantapäätä vaan irti levystä ja takareisiä pohkeisiin vieden. Toimii myös jonkin verran kyykyssäkin korkea koroke kantapään alla. Normaalissa tankokyykyssä (etu-taka) on suht vaikea vetää etureisifailureen ja sen yli. Ei mahdotonta, mutta vaikeasti toteutettavissa. Nuo hommat ei tosin toimi heikkopolvisille, koska noi hommelit lyö aika julmia paineita polviniveleen. Platzin videoilla nuo tekniikat oli vielä rajumpia hötkymisiä, enkä noita missään nimessä noin överiksi lyö omalla kohdalla. Ehjät jalat ja polvet on ihan kiva juttu. Itseasiassa kaikki ehjät lihakset ja nivelet on ihan kiva juttu. Tarkoitus ei ole tällä hommalla kuitenkaan invalidisoittaa ittiään. 😉 En tiedä monta homma-sanaa tai sen johdannaista tuli kirjoitettua, mutta sou not. Kuhan hyppy kulkee.

https://www.youtube.com/watch?v=W6om_SNgFM0

Pitäis jatkossa menettää lisää ja iskostaa tätä bodaushommaa vieläkin enemmän takaraivoon, että painot on työkaluja, eivät itse tarkoitus. Jokin piru se kuitenkin välillä kuiskutteleekorvaan, että joskus on pakko pyrkiä tekemään suoria sarjoja niin kovilla kuin pystyy ilman semmosta lihakset tuhoamista ja uuvuttamista.

Kyllä sen vaan huomaa, että kun on joku vieressä treeneissä jeesimässä, niin hommasta saa paljon enempi irti. Ikävä kyllä tämä ei ole mahdollista muuten, kuin häiritsemällä kanssatreenajia tai sitten pitäis sitouttaa jumpat aina yhteen saliin näiden nykyisten neljän sijasta. Eli melkein täysin mahdotonta. Se on semmosta yksinäistä puurtamista. Sillä se homma loppupeleissä kuitenkin etenee.

Jalat

Reidenkoukistukset istuen: 1 psarja 120 +pt
Jalkaprässi takareisille puupalkilta: 1 psarja 144 +pt

Reidenojennukset istuen: 1 psarja 120 +pt
Hack-kyykky Platz kapealla V-asennolla: 1 psarja 120-130 +pt

Pohkeet seisten: 1 psarja 108
Pohkeet istuen: 1 psarja 60 +pt

+kävelyt ja pyöräilyt

Selkä

Alatalja H-kahvalla: 1 psarja 96
Kulmasoutu tk kapea mo: 1 psarja 86
Rintatuettu vv-kone soutu yk: 1 psarja 78
Ylätalja suora tk faftbar leveä mo: 1 psarja 72
Ylätalja H-kahvalla: 1 psarja 72

Hauikset

Hauiskääntö kp vt: 1 psarja 84
Hauiskääntö tk: 1 psarja 80-90
Hauiskääntö hammer kp vt: 1 psarja 96
Hauiskääntö mo suora tk: 1 psarja 60

+kävelyt

Rinta, ojentajat ja olkapäät

R-talja flyesit L-kahvoilla: 4×15-12
Vinopenkki tk: 4×15-12
Vinopenkki kp: 4×15-12
Tasapenkki kp: 4×15-12

Dippi: 3×6-5
Kapea penkki tk: 4×15-12
Pushdown suora tk fatbar: 4×15-12

Viparit taakse kp: 4×15-12
Viparit sivuille yk kp: 4×15-12
Pystypunnerrus vv-koneessa: 4×15-12

+kävelyt

Jalat

Reidenojennukset istuen: 1 ppsarja 78 30-160kg
Jalkaprässi kapea vv: 1 ppsarja 102 100-310kg
Hack-kyykky kapea:  1 ppsarja 42 50-170kg +pt

Reidenkoukistukset maaten: 1 ppsarja 72 30-70kg
Sjmv kp: 1 ppsarja 54 21-48kg
Reidenkoukistus seisten yj: 1 ppsarja 30

+kävelyt

Olkapäät, rinta, hauikset ja ojentajat

Viparit taakse kp: 5×15-12
Viparit sivuille yk kp nojaten: 5×15-12
Pystypunnerrus vv-kone: 5×15-12

R-talja flyesit D-kahvoilla taljassa: 5×15-12
Vinopenkki kp: 5×15-12
Tasapenkki tk: 5×15-12

Hauiskääntö z-tk: 4×15-12
Hauiskääntö kp vt: 4×15-12
Hauiskääntö hammer kp ya: 4×15-12

Pushdown köydellä: 4×15-12
Pushdown z-tk leveä: 4×15-12

+kävelyt

Vastaa