13.-14.7.2016

Haarukkavaunu-pumppukarry_2.5t_(1)

Oon tarkoituksella himmannu jalkojen ja selän treenausta suhteessa muihin lihasryhmiin aka yläkroppaan. Syystä, että tuntuu itellä vastaavan nuo kintut ja selkä mihin vaan suhteellisen reippaasti. Viime viikot on menny suht samalla kaavalla kuin ennenkin. Ensin aamupyörälenkki töihin, siihen aktiivinen päivä nostellessa, kävellessä, kantaessa, vetäessä tavaraa paikasta toiseen sen 7,5h, josta otan pyörälenkin salille. Illalla otan vielä yleensä parit kävelyt ja pyörälenkit. Viikkotasolla “harjoituskertoja” tulee suhteellisen reippaasti ja tälläkin viikolla pieniin pilkottuna noin 30-35 kertaa. Energiankulutus on varmasti sopiva. Välillä oonkin hakenu apua energiansaantiin sipsistä, jätskistä ja karkista. Näin saadaan ne sokeritasot kohdalleen. Noei. Välillä pitää suoda itselleen jotain nautintoja. 😉

Just tänää töissä mietin, että pitäis olla askelmittari käytössä, kun pumppukärryllä kuskasin lavoja useita lavoja pitkin lattioita sen 200m per suunta ja kun tätä toistetaan vaikka 20 kertaa putkeen, niin tuleehan siinäkin matkaa varsin makiasti. Aamulla kello kuuden maissa kannoin ja mätin nestekaasupulloja paikasta toiseen sen ~100 kappaletta ja siinäkin alkoi mukavasti paikat lämpiämään. Se meni semmosesta mukavasta aamujumpasta.

On siinä hirmusti eroa istuuko sitä päivät duunissa toimistotuolissa vai lemppaako sitä raskaita kuormia jatkuvasti paikasta toiseen. Mä jotenkin tykkään olla valtaosan vapaa-ajasta liikkeessä. On vaikea kuvitella, että möllöttäis kaikki päivät vaan jossain paikallaan sohvan reunalla passivoitumassa, olutta lipittämässä, kiilais autolla paikasta toiseen ja valittais kaiken aikaa kuinka kaikki asiat on perseestä. Tai niin ettei  tekis yhtään mitään liikuntaan liittyvää. Johan sitä hyppis seinille. jos viikkotolkulla vaan makoilis ja olis. Sitten se makoilukin tuntuu mukavalta, kun on painanu peräsuoli pitkällä pitkin kyliä.

Lihaksia tulee edelleen venyteltyä vapaa-ajalla tasan nolla kertaa. 😀 Treenien aikana harrastan sitä todella satunnaisesti. Ennen jaksoin venytellä joka päivä, mutta en huomannu eroa yhtään mihinkään venytteli sitä tai ei. Laiska paska. Vastaavasti lähes joka päivä palauttelen paikkoja kylmäkuumahoidoilla suihkussa sekä saunassa. Se tuntuu olevan omalla kohdalla paras ratkaisu. Varsinkin kun sillä jäädyttää itsenstä päästä varpaisiin. Kylmä vesi laskee myös sykettä varsin mukavasti. Samojen asioiden kertausta nää kuin ennenkin, mutta mihinkäs aasi karvoistaan pääsee. Se joka hevosella ratsastaa, se hevosesta puhuu. 😀

Treenin ennen/aikainen ravinto on ollu suhteellisen vähäistä viimeiset kuukaudet. Tähän pitää tehdä pieni muutos ja alkaa litkimään nestemäisiä sötkötyksiä kurkusta alas.

Viikonlopuksi ja ens viikon alkuviikoksi olis tarkoitus mennä Kouvolaan jumppailemaan. Katsoo minne salille sitä tällä kertaa päätyy. Olis Kuntomekkaa Kuusankoskella ja Ykköstä Kouvolassa. Taikka samaa Kouvolaa ne taitaa nykyään kaikki olla.

Selkä

Pullover taljassa suora tk: 4×15-8
Rintatuetty vv-konesoutu kk kapea vo: 4×15-8
Ylätalja suora tk leveä mo eteen: 4×15-8
Taljaveto etuviistosta seisten H-kahvalla: 4×15-8
Alatalja V-kahvalla: 4×15-8
Kulmasoutu suora tk leveä mo: 4×15-8
T-kulmasoutu suora tk kapea vo: 4×15-8

+kävelyt ja pyöräilyt

Rinta, olkapäät, ojentajat ja hauikset

Alavinopenkkiflyesit D-kahvoilla: 3×15-10
Tasapenkki tk: 3×15-8
Alavinopenkki kp: 3×12-8
Vinopenkki tk: 3×12-7

Viparit sivuille kp istuen rintatuettuna selkäpenkissä: 3×15-8
Viparit taakse kp: 3×15-8
Pystypunnerrus Arnold kp: 12-8
Vipunostot taljassa eteen suora tk: 3×15-8

+kävelyt ja pyöräilyt

 

Vastaa