18.-21.8.2016

something-for-the-thinkers-the-egg-by-andy-weir

On se jännä miten jotkut liikkeet tuntuu menettävän vuosien varrella tehonsa. Oon jo tovin treenannu etureiskat ja takareidet erikseen, koska jalkojen tekeminen kokonaisuudessaan ei ole tuntunut enää kovin mielekkäältä. Samoin etureisien kiusaamiseen joutuu käyttämään paljon jyrkempiä polvikulmia, polvien työntämistä reilusti eteen, kapeampia jalka-asentoja, sun muita kuminauhavirityskikkoja kuin ennen. Se davidin jalkaprässi, mikä ennen oli etureisillä paras tuntuukin tätä nykyältä jotenkin todella vaikealta menemään etureisiin. Samoin kaikki kantapään alle laitettavat bitumimatot ja lankut oon pitäny käytössä jo pitkään. Saa homman saa pysymään etureisissä. Monessa kokonaisvaltaisessa jalkaliikkeessa takareiskat ottaa niin julmetusti sitä rasitusta itselleen, että on parempi keskittyä tekemään “kummatkin osat” reisistä erikseen.

Pohkeiden treenausta oon himmannu olemattomiin ja katsonu miten se vaikuttaa. Päivässä tulee liikuttua jalkojen päällä niin monta kilsaa, että vähällä ne ei pääse vaikka niitä ei salilla treenaiskaan. Sillon ku niitä on jumpannu, niin tarvittaessa seisten tehtävät pohjenostot sarjoina tehtäessä on onnistunu vielä toistaiseksi lähemmäs 230-240 raudoilla. Ei se liikuteltu kilomäärä tietenkään suoraan kerro koosta jne, mutta kyllä se kilo jos toinenkin silti tarvittaessa liikkuu. Oli miten oli kaks jalkatreenipäivää peräkkäin sai mehut aika veks, joten tähän väliin hetki huilia. 😀

13924839_528716327253269_2946330906801479353_n

Viikkotasolla tää touhu on käytännössä nyt pitkään ollu niin, että aamulenkki pyörällä, sali, pyörälenkki, töissä paljon kävelyä, nostamista, kantamista, pyörälenkki, kävelynkki, kävelylenkki ja kotiin nukkumaan. Aniharvoin nyt on tuplatreenejä ollu. Silloin tällöin kumminki. “Lepopäivän” kuvio on muuten sama, mutta ei salia.

Eilen venäytin ssb-kyykyssä vikassa sarjassa akillesjänteen 160 kilolla. Tuli otettua pientä “venytysliikettä” sarjan loppuun työntämällä polvia eteen reilummin. Eilen ei tuntunu mitään, mutta eilen se oli vähän arkana. Äkkiä se siitä kumminki parani päivässä. Oli se vaan aika hassun näköstä kinkkausta.

Tän viikon treenit on ollu eläimellisiin aikoihin. Jotain pitää olla päässä vialla, jos aamuyön pikkutunteina asetellaan kyykkytankoa niskaan. Onnes ens viikko on iltavuoroviikko, niin ei tarvi kovin aikaisin herätä. Fyysisessä työn ohella harjoittelu päivän jälkeen ei oikein tunnu oikealta. Tekee mieli vaan mennä nukkumaan, ottaa rennosti ja tehdä jotain aivan muita juttuja. Mun mielestä on parempi runtata parhaat mehut salilla eka veks jo heti aamusta, koska se ei ole pois töistä, mutta työt on aina pois salivoimista. 😉

https://www.youtube.com/watch?v=83BLdi4hYs0

Aamulla ei väsytä kunhan on nukkunu yön hyvin. Vastaavasti aikaiset herätykset näkyy siinä, että päivällä töistä päästessä pää on jo siinä kunnossa, että vois käydä jo nukkumaan. Meikä on aika herkkä nukahtamaan kaikkiin rauhallisiin paikkoihin, missä vaan voi olla paikallaan ja hiljaa. Mikäs sen parempaa kuin torkkua silloin tällöin. Tai ottaa päiväunia vapaapäivinä. Viikonloppusin uni maittaa hyvissä ajoin eikä oo monee vuotee tullutkaan kukuttua aamuyön tunneille asti. 7h on ollu semmonen suht passeli yöuni.

Viihdehommat on ollu monta kuukautta jäissä. Nyt ei pysty moisia harrastaa, kun on hyvä draivi päällä. Tällaiseen viikkorytmiin on todella vaikea upottaa mitään alkoholihommia. Varsinkin kun monet kesän viikonloput on yleensä ollu työ- ja salihommissa. Moisesta touhusta tulee aina vähän semmonen elämän kontrollin menettäminen, kun nukkumiset, treenit ja ruokailut menee vituiks sen saman tien. 😀 No jokainen tyylillään. Näillä mennään.

 

Etureidet

Reidenojennukset istuen: 4×15-8
Jalkaprässi: 5×15-6 +1 tsarja 20-25
Hack-kyykky: 5×15-6 +1 tsarja 12-15
Smith-etukyykky: 2 rpsarjaa 8-10
Reidenojennukset istuen: 1 tsarja 15-20
Sissy-kyykky smith: 2 rpsarjaa 15-20
Reidenojennus 1 jalka: 1 rpsarja 15-20 +pt

+kävelyt ja pyöräilyt

Takareidet

Jalkaprässi vv-kone: 7×6
Reidenkoukistukset istuen: 8×8 +pt
Sjmv kp: 5×8
Ssb-kyykky: 6×6
Reidenkoukistus seisten 1 jalka 1 rpsarja 12-15
Askelkyykky smith sivuttain: 1 rpsarja 10-12

+kävelyt ja pyöräilyt

Rinta ja ojentajat

Alavinopenkkiflyesit D-kahvoilla: 4×15-8
Vinopenkki tk 4×15-8
Vinopenkki kp: 4×15-8
Alavinopenkki kp: 4 rpsarjaa 15-8

Dippi istuen koneessa: 4 rpsarjaa 15-8
Kapea penkki smith: 4 rpsarjaa 15-8
Ranskis nt istuen kp kk: 4×15-8
Pushdown suora tk fatbar: 4×15-8

+kävelyt ja pyöräilyt

 

Vastaa