1.-7.11.2016

A cup of coffee…

A cup of coffee….

Julkaissut StevenAitchison 31. lokakuuta 2016

Kelit alkaa olla mitä mainioimmat ulkoilua varten. Fillari sai vähän päivitystä. Pimeys alko ketuttaa sen verran, että piti hommata led-etuvalo ja taakse punainen huomiovalo. Jo alkaa hämärässä näkemään/näkymään. Se oli varmaan ihan hyvä pieni turvallisuuspäivitys kaikkien lisäheijastimien ohella, koska kaikki edelliset vuodet oon lykkiny tuolla säkkipimeässä ilman valon valoa. Nastat on harkinnassa riippuen talven keleistä ja jäistä. Oon ajellu näillä pakkasilla valkoinen kommandopipo päässä ja se jos joku onkin hyvä temppu huomion saantiin. 😀

halo-omega-2500-akkuvalo_orig

Nyt on 4 päivää välihuilia töistä ja ajattelin vetää treeniä jokaikisen painakin kolme päivää putkeen. Vika päivä on huilia Yöllä otan normaalisti reilusti unta kuuppaan ja päivällä päiväunia. Koko päivän nassuttaa hyvää ruokaa koneistoon, niin kyllä kelpaa. Mitä sitä hyvää komboa pois muuttamaan.

Musta tuntuu, että omalla kohdalla nää treeniraudat on pikkuhiljaa vuosien saatossa vaan menny koko ajan pienemmäksi, kun olen oppinut oikeita tapoja/tekniikoita rasittaa lihasta failureen asti, ilman hirmuista kuormaa. Varsinkin penkissä ja punnerruksissa raudat on on nykyään todella pienet. Osittain johtuen muutaman vuoden olkapään repeämästä ja siitä, että tietyn kuorman jälkeen homma alkaa tuntua enemmän olkapäissä kuin rintalihaksissa.

Mua just kysyttiin eilen liittymään voimanostotreeneihin mukaan, mutta koen edelleen, että pelkästään 3 liikkeen jatkuva hierominen on loppuviimein todella suppeaa harjoittelua omalle kohdalle. Siinä ei oo semmosta koko ajan “uuden lihaksen” löytämisen fiilistä. Toisaalta, musta tuntuu, että en oo valmis ottamaan kovempaa riskiä ykkösmaksimikuormilla, jos siitä saatava ilo/riemu/saavuttaminen/rakkauslajiin ei ole samaa luokkaa tai yli jo otetun riskin. Siksi termi kovempi riski, koska aina kun touhutaan vastusharjoittelun parissa, niin on jatkuvasti pelko siitä, että jotain hassua käy. Ykkösissä se vaan on paljon kovempi, kuin pitemmissä sarjoissa. Jos joku paikka hajoaa ykkösmaksimeissa, niin se vituttaa sitten kärvistellä telakalla paikat hajalla monta viikkoa. Homma alkaa muutenkin raastaa hermoja jos ei pääse viikkokausin tekemään sitä mistä tykkää. Ei sitä ennen osaa ajatella ennenkuin se käy omalle kohdalle. Esim. olkapää kun räsähtää, niin siinä on monet liikkeet pois pelistä monta viikkoa/kuukautta. Voi olla, että ilman kipuja treenataan vasta yli +6kk päästä. Samoin jos mikä tahansa loukkaantuminen on niin vakava, että se vaatii leikkausta, niin ilman vakuutuksia homma tulee todella kalliiksi. Kiinnittele sitten rintalihasta uudelleen paikalleen, kun homma maksaa kymppitonnin verran. Tätäkään moni ei tajua, kuin vasta sitten, kun se käy omalle kohdalle.

Takareidet

Reidenkoukistukset istuen 2 jalkaa: 1 tsarja 12-15
Jalkaprässi vv-kone: 1 tsarja 15-20
Räkkiveto polven alta smith: 1 tsarja 8-10
Sjmv kp: 1 tsarja 10-12
Reidenkoukistus seisten 1 jalka: 1 tsarja 12-15

+kävelyt ja pyöräilyt

Selkä

Leuanveto leveä hammer: 1 rpsarja 1 tsarja 8-10
Leuanveto kapea hammer: 1 rpsarja 8-10
Rintatuettu vv-konesoutu vo: 1 tsarja 8-10
Ylätalja suora tk leveä mo: 1 tsarja 8-10
T-kulmasoutu tk kapea vo: 1 tsarja 8-10
Maastaveto räkistä ylhäältä aloittaen: 1 tsarja 8-10
Kulmasoutu tk leveä mo: 1 rpsarja 8-10
Kulmasoutu yk kp: 1 rpsarja 8-10
Alatalja H-kahvalla: 1 tsarja 8-10
Olankohautukset smith: 1 tsarja 8-10

+kävelyt ja pyöräilyt

Rinta

Alavinopenkkiflyesit D-kahvoilla: 3×15-9
Tasapenkki tk: 3×15-10
Alavinopenkki kp: 1 tsarja 12-15
Vinopenkki smith pinnoilta stopeilla: 1 tsarja 12-15
Vinopenkkiflyesit D-kahvoilla: 1 tsarja 12-15

Hauiskääntö scott suora tk: 3×15-10
Hauiskääntö kp vt: 3×15-10
Hauiskääntö yk kp kesk.: 3×15-10 +pt
Hauiskääntö hammer kp vt: 3×15-10

+kävelyt ja pyöräilyt

Selkä

Leuanveto V-asennolla: 1 rpsarja 10-12
Leuanveto kapea hammer: 1 rpsarja 6-8
Pullover kp maaten penkillä: 1 rpsarja 6-8
Ylätalja suora tk leveä mo nt: 1 rpsarja 8-10
Kulmasoutu suora tk kapea vo: 1 tsarja 8-10
T-kulmasoutu suora tk leveä mo: 1 rpsarja 8-10
T-kulmasoutu H-kahvalla: 1 rpsarja 8-10
Räkkiveto polvista: 1 tsarja 6-8
Alatalja puolleveä hammer: 1 rpsarja 8-10

+kävelyt ja pyöräilyt

Vastaa