3.5.-20.8.2017

Kylläpä siinä muutama kuukausi taas vierähti. Kaikkea on tullu touhuttua ja vaikea tiivistää kaiken maailman rientoja lauseisiin. Käytössä meno on ollut kovaa duunia ja vastapainoksi on tullut erittäin rankkaa rentoutumista. Lomapätkiä tälle vuodelle on ollut abouttiarallaa 7 viikkoa, joten hyvin on ehtinyt ottaa myös lunkisti. Kesälomaviikoilla tuli kävästyä kerran Kreetalla ja muuten aika on lomalla/vapailla ollut Suomen kesästä nautiskelua eri näköisissä paikoissa.

Salitreenejä on ollut normaaliin tahtiin 4-5 kertaa viikossa eikä asiat juuri ole muuttunut mihinkään. Ei ole niitä jaksanut kirjata enää sen kummemmin kun niitä tulee viikkotasolla sen verran, että kirjaamiseen menee saman verran aikaa kuin jumppiin. Tuntuu, ettei niillä ole enää mitenkään käytännön merkitystä. Failureen tai ei failureen. Erikoistekniikkoja tai ei. Jatkuvasti kaikki vaihtuu aina fiilispohjalta kyseisen päivän kohdalla. Treenit on on muodostunut joko yhden sarjan erikoisteniikkatreeneistä tai pitkien suorien sarjojen pumppitreeneistä.


Aerobiset on ollut edelleen mukana noin 10-20 kertaa viikossa. Kova määrä suhteessa siihen, että tämä toistuu lähes joka viikko vuoden jokaisena viikkona vaikka välillä on ollutkin lomaviikkoja. Välillä on ollut pieniä ylirasituksen oireita ja niitä on nimenomaan hoidettu levolla. Salitreenejä on maksimissaan ollu 2 päivää putkeen ja sen jälkeen aina huili. Kovien treenien jälkeen on ollut myös huili.

Energiat on ollut välillä suht kortilla joten näitä 5-7-14 päivän totaalitaukoja on joutunut pitämään tietyin väliajoin. Pakko ladata energiaa ja ottaa välillä välihuilia notta jaksaa. Nyt kolmen viikon huilijakso menossa salihommista. Voi kyllä sanoa, että vastaava tauko on ollut varmaan vuonna 2008 viimeksi. 😀 Johan siitä kohta kymmenen vuotta onkin. Niin se aika rientää. Loppuen lopuksi nivelet ja lihakset kiittää. Tällä hetkellä on antibioottikuuri päällä sattuneista syistä johtuen, joten en viitsi aiheuttaa ylimääräisiä tulehdustiloja lihaksiin. Ensi viikolla olisi tarkoitus alkaa veivaamaan taasen jos jonkinmoista jumppaa.

Tämän vuoden työtilanne on ollu monta viikkoa käytännössä 6 päivästä, joten yleensä se on tiennyt lisää aerobisia työmatkojen muodossa. Yleensä kaava on hyvin useasti ollut, että 12-14 fillarilenkkiä ja lepo jossain välissä ja taas 12-14 fillarilenkkiä ja lepo jne joitakin viikkoja putkeen. Tähän päälle useita kilsoja työpaikalla kävelyä ja vapaa-ajalla vie veronsa. Vapaa-ajalla on myös ollut muutamia työprojekteja, joista on saanut mukavasti lisäressiä.

Ruokapuoli on ollut usein tyyliin syö niin paljon kuin menee, koska kulutus on ollut suht korkealla. 6-8 kertaa safkaa päivässä koneistoon ja pankkitili kiittää. Keskimäärin rahaa on mennyt saman verran tai enemmän kuin keskiverto nelihenkisellä perheellä. Työkamu just puhui, että heillä neljän hengen perheessä menee ruokaan kuussa 300-400 euroa ja vertasin omaan 500-600€ kulutukseen, niin onhan siinä tekemistä ja työsarkaa leukalihastenkin suhteen. Kaikki ovat täysin omia valintoja enkä niitä muuhun vaihtaisi.

En tiedä oliko teksti jäsennelty niinkään kronologisessa järjestyksessä, mutta väliäkö tuolla. x)

Vastaa